2777
2789
عنوان

هلپ هلپ ، سوال خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعااااااااا راست میگید 

همه که نه ولی خطر در زایمان طبیعی زیاده در زایمان سزارین خطر به حداقل میرسه

ناله ی پر شرار مرغ سحر معنی اش ارتداد بی دینی است 🌼در زمستان ذوق و اندیشه چه جرم سنگینیس

طبیعی دردش اونقدری زیاده کن من بخاطرشون گریه کردم وقتی دیدمشون ولی سزارین قبلش ک اصلا درد نداری درد بعدشم اصلا قابل قیاس با طبیعی نیست 

دردش فقط یه ساعت بعد از عمل اونم قابل تحمل ک با ی شیاف تموم میشه اصلا

اگ سزارین بهتره چرا کشورایی مث امریکا و المان با این حجم از اطلاعات پزشکی فقط در موارد اورژانسی انجا ...

واسه منم تو فرهنگشون جا انداختن ک زایمان طبیعی کنن

در کل ببین دکترت چی میگه 

اگر گفت لگنت خوبه و وزن بچه خیلی زیاد نیست حتما در بیمارستان خصوصی زایمان بی درد مثل گاز انتونوکس یا اپیدورال رو تجربه کن

نهایتش اینه که نمی تونی و سزارین میشی ولی حدااقل تلاشت رو کردی

خواهر شوهر من دکتر گفت لگنت یه کم کوچیکه بچه ات 3.800 هست بهتره سزارین بشی گفت اگه بخوای طبیعی بزای یا بخیه زیاد می خوری یا نخوای تونست اونم توی خصوصی سزارین شد.

همون دکتر به من گفت لگنت خوبه حیفه سزارین وزن بچه 3.200 هم بیشتر نیس

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

سزارین بعدا عوارضش رو نشون میده ، خواهرم سه تا بچه اش رو سزارین کرده و الان مشکلات زیادی داره .جاریم هم همینطور ،درسته که اون لحظه درد رو احساس نمی کنی ولی کمی که سنتون بره بالا عوارضش خودشو نشون میده .

مامان من ۷ تا بچه طبیعی به دنیا آورده نه کله هامون درازه ،نه دست و پاهامون ،ماشاالله مامانم هم بسیار سالمه ،نه افتادگی رحم داره و نه کوچکترین بیماری رحم . 

ریپلای نکنید ،فشارم افتاده ،حالم خوب نیست ،خوابم میاد.

اینم بگم من چهار ساله از زایمان میگذره هیچ مشکلی ندارم نه افتادگی رحم نه مشکل دیگه اما خواهر شوهرم دوساله سزارین کرده خیلی کمر درد داره،،،،ولی من سزارین و دوس دارم چون از درد طبیعی خیلی میترسم

طبیعی دردش اونقدری زیاده کن من بخاطرشون گریه کردم وقتی دیدمشون ولی سزارین قبلش ک اصلا درد نداری درد ...

تواتاقی که من بودم دوتاسزارین آوردن تاصبح ناله کردن ازدرد

سرمون رفت

امیدت فقط به اون بالایی باشه

من طبیعی بودم فقط لحظه اخر درد شدید داشتم که اونم یه ربع نشد بیمارستان دولتی بود تو یه اتاق پنج نفر بودیم من طبیعی بقیه سزارین باورتون میشه من راه میرفتم بچمو بغل میکردم وآرایش میکردم میرفتم سرویس مسواک واینا ولی اون چهار نفر حتی نمیتونستن تکون بخورن از در بخیه وبیحالی😕😕😕

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍