2777
2789
عنوان

هلپ هلپ ، سوال خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی زایمان کردم .اونم چهار بار .رحمم هم خداروشکر افتادگی نداره .مامای همراه داشته باشی کارت راحت تر میشه .الکی هم جیغ نزنی .فقط نفس عمیق از بینی

در مورد گشادی واژن باید به حالت قبلش برمیگرده حتی اکه درست بخیه بخوری از قبل هم بهتر میشه 

تو سزارین هم گشادی واژن هست چون لگن و واژن از اول بارداری شروع به تغییر شکل میکنه و باز میشه ربطی به سزارین و طبیعی نداره

کمک یعنی چی ، خوش زخم منظورتون چیه 

کمک یعنی کسی بیاد کمک ت باشه تو خونه شما استراحت کنی خوش زخم هم اینکه کسی زخمش زود خوب بشه بهش میگن خوش زخم 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
خدای من. کمی فکر کنید بعد کامنت بذارید. اگر این‌جوریه که نسل قبل از ما و پدر و مادرهامون باید همه دس ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

دوست عزیز من توی تاپیکم از تجربه زایمان طبیعیم گفتم

من تا ماه هشتم میگفتم 100 درضد منو سزارین رو انتخاب می کنم اما یه اتفاقی باعث شد طبیعی انتخاب کنم و الان کاملا راضیم.

زایمان طبیعی دردش خیلی زیاده اما موقعی که بچه به دنیا میاد خیلی راحت میشی مثل آب روی آتیشه

اینم تاپیکم:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1390801/زایمان-طبیعی-بهترین-تصمیم-من?page=2

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
خدای من. کمی فکر کنید بعد کامنت بذارید. اگر این‌جوریه که نسل قبل از ما و پدر و مادرهامون باید همه دس ...

همیشه که اینجوری نیست ولی در هر حال خطرهاست بیشتری  نسبت به خطر زایمان سزارین

ناله ی پر شرار مرغ سحر معنی اش ارتداد بی دینی است 🌼در زمستان ذوق و اندیشه چه جرم سنگینیس