2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوله و لباس و پوشک و پتو واسه خودتم لباس و نواربهداشتی و لباس زیر اضافه ......بعدم یه قاشق و چمگال و لیوان و سفره یکبارمصرف و دستمال کاغذی...

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

بنام خدا

ساک نی نی کوچولو

ست بیمارستانی نی نی

2دست لباس صفر یا نوزادی(یکی برای لحظه نوزادی،یکی برای آوردن ب خونه)

شیشه شیر و پستونک،شیر دوش

یک بسته پوشک صفر یا نوزادی

پتو دورپیچ

دستمال مرطوب و کرم سوختگی

مادر:

شورت نخی یکبارمصرف(ب تعداد بالامثلا6تا)

نوار بهداشتی با جذب بالاحداقل۲بسته

سوتین شیر دهی

کیف لوازم آرایش و برس و آیینه

ی دست لباس شیک و زیبا برای برگشت ب خانه

شناسنامه،کارت ملی،دفترچه و کارت بیمه،برگه پذیرش بیمارستان،تمامی آزمایش ها و سونوگرافی ها در یک پوشه

دمپایی،فلاکس،لیوان،چای کیسه ای،دستمال کاغذی،کمپوت گلابی(مهمه)،چنگال و چاقو،پیش دستی

حوله

شارژر موبایل

بنام خدا ساک نی نی کوچولو ست بیمارستانی نی نی 2دست لباس صفر یا نوزادی(یکی برای لحظه نوزادی،یکی بر ...

ممنونم عزیزم 

میشه لطف کنید برا روح برادرام صلوات بفرستید😢😙