2777
2789
من خودم با آی وی اف باردار شدم عزیزم ولی صد درصد این شخصو زودتر میشناختم هیچ وقت تن به استفاده این ه ...

پس داری تبلیغ میکنی! 😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نه اونایی رو میبینم که اگه قدیما همچین مشکلی رو داشتن شوهرشون طلاقشون میداد!  اما الان راحت از ...

اولا که علم‌من  با وجود سن کمم خ کامل تر از شماس دوست عزیز 

دوما ما آدمیم ن دور از جون حیوان که بخایم بهم بپریم با این لحن وحشتناک 

مخصوصا اگه باردارین بهتره ارامش خودتونو حفظ کنین باید بدونید رو بچه این نا ارومی ها و خشما و حمله کردنا تاثیر منفی خودشو داره 😊

سوما من کلا علم شیمیایی رو رد نکردم فقط علم و طب گیاهی و سنتی رو تایید کردم اونم خ محترمانه 

اگر شما میخاید اینطوری و با لحن تند حرف خودتونو به کرشی بنشونید عیبی نداره هرکسی بسته به اتفاقاتی که دیده و تجربیاتش یه اعتقاد و نظری داره 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که علم‌من  با وجود سن کمم خ کامل تر از شماس دوست عزیز  دوما ما آدمیم ن دور از جون حی ...

من اتفاقا اصلا خم به ابروم نیومده فقط از حماقت ها یه ذره داره چندشم میشه😅

حتما بچه هم داری با این سن کمت!؟ 

مشقاتو بنویس عقب نیفته تو کار بزرگتر ها هم دخالت نکن.... 

خوب دکون دستک راه انداختین با این طب سنتی و اسلامی و کوفت و درد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
[QUOTE=82841161]پس داری تبلیغ میکنی! 😅[/QU نه بخدا     گفتم که اگه قبل آی وی اف اون شخص ...

واسه دوستت خدا رحم کرده و دوسش داشته که باردار شده!   مگه پیامبر مامای خونگی که معجزه کنه!؟ 

خیلی هم کار خوبی کردی، ivf هم زود تر نتیجه میده هم کبدت با داروهای من درآوردی به فنا نمیره! 

یه دکتر طب سنتی خیلی معروف به زندایی من دارو داده بود تو 28 سالگی کبدش خراب شد، یه داروهایی هم داده بود که الان دکترش میگه باعث چسبندگی لوله های رحم شده

من اتفاقا اصلا خم به ابروم نیومده فقط از حماقت ها یه ذره داره چندشم میشه😅 حتما بچه هم داری با این ...

من واقعا تاسف میخورم وقتی یکی برای موضوع به این کوچیکی انقدر جوش میخوره و حرص میخوره و هرچی از دهنش در میاد میگه 

دوست من ..بزرگی به سن نیس به عقل و شعور و درکه 

به اینکه یاد گرفنه باشیم چطور شایسته صحبت کنیم 

این صحبت خشمگین و پرعقده شما خیلی صحنه حالبی نداره و چهره جالبی ازتون پیش اطرافیان نمیسازه 

درباره طب سنتی هم‌گفتم هرکسی نظر خودشو داره  و این خیلی کوته فکریه که شما بدون تحقیقات اینطور دارین رد میکنین 

در صورتی که خود پزشکان حاذق و نامدار هم به این علم روی اوردن شما که کسی نیستید 😊بهتره اول مطالعه کنید بعد این‌چنین نظر بدین 

بیشتر از این وقت خودمو در اختیارتون قرار نمیدم و دیگه هرپاسخی دادین من ادامه نمیدم 

میگذرم 

چو گذشت از بزرگان است ...

روز خوش

من واقعا تاسف میخورم وقتی یکی برای موضوع به این کوچیکی انقدر جوش میخوره و حرص میخوره و هرچی از دهنش ...

بزرگ!!!! 

زررررررت

نه بابا تو بزرگی! 

همچین میگه خودمو در اختیارتون قرار نمیدم انگار مشاوری فوق تخصصی چیزیه وقتش طلاس! 

برو بچه برو حوصله تو ندارم😕😂

مطب اون خر بزرگتون هم پلمپ کردن راسی.... 

سینه چاک میدادین واسش‌! 

حالا اسم نمیبرم ولی دادگاهی شده😂😂😂😂

نتیجه زر زر کردن و نظر تخصصی دادنه ها! 

خیلی مواظب باش

من اتفاقا اصلا خم به ابروم نیومده فقط از حماقت ها یه ذره داره چندشم میشه😅 حتما بچه هم داری با این ...

شما اول لطف کن توهین نکردنو یاد بگیرید 

هرکسی که میاد اینجا نظر می‌ذاره نظرش رو قبول داره وقابله احترامه.

نظر شما هم همینطور و همچنین من 

پس دوست عزیز لطفاً توهین نکنید.

من اینقدری هم که شما فکر میکنید بی سواد  واحمق هم نیستم. 

شما اول لطف کن توهین نکردنو یاد بگیرید  هرکسی که میاد اینجا نظر می‌ذاره نظرش رو قبول داره مقاب ...

مگه با تو بودم من! 

خوبه والا بزرگترش اومد.... 

من واقعا تاسف میخورم وقتی یکی برای موضوع به این کوچیکی انقدر جوش میخوره و حرص میخوره و هرچی از دهنش ...

عزیزم بهتره دهن به دهن این خانم نداریم ایشون معلوم شد سطح  خودشون 

روز همگی خوش

عزیزم بهتره دهن به دهن این خانم نداریم ایشون معلوم شد سطح  خودشون  روز همگی خوش

بله متاسفانه خیلی این جور صحبت کردم مختص ادم هاییه که بویی از فرهنگ و احترام و ادب نبردن 

من هم خودمو در این حد پایین نمیارم ک بیشتر از این با چمین افرادب صحبت کنم 

روز شماهم خوش بانو