2777
2789
عنوان

عدد بتا و بارداري

205 بازدید | 17 پست

كسي بوده كه تيتر بتاش بعد از٧روزپايين بوده

من بي بي چك زدم يكم دير روشن شد فرداش ازمايش دادم عدد بتام ١٢١ بود روز بعدش درد سينه گرفتم و دارم طبيعيه يعني درست پيش ميره؟  دكترم گفت بايينه دوباره ٥اسفند ازمايش بدم استرس گرفتم😞 

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز دیر کردی؟

من با عادتهاي نامنظمي كه داشتم كمترين حالت ميشد ٣٢روزه كه حساب بشه ٥روز دير شده بود كه بي بي زدم هاله هم نبود پر رنگم نبود

عزیزم منم شرایطم مثه شماس.

منم روز موعد بی بی م منفی شد.سه روز بعدش هاله خیلی کمرنگی انداخت.روز ششم تاخیر بتام ۱۴۲ بود.۴۸ ساعت بعدش شد ۲۰۶ و ۴۸ساعت بعدترش شد ۳۲۷.

اونروزی که بتام ۳۲۷شد رفتم یه آزمایشگاه دیگه ۲۰۳۴ بود بتام .دکترم گفت روندش رو به بالا بوده خوبه.

هفته بعد میرم سونوی قلب.امیدوارم همه چی روبراه باشه.

عزیزم منم شرایطم مثه شماس. منم روز موعد بی بی م منفی شد.سه روز بعدش هاله خیلی کمرنگی انداخت.روز ششم ...

علايمي هم دارين؟ من هيچي نه بو نه حالت تهوع هيچي 

فقط زير دلم يه كم بعدازظهرها تير ميكشه با درد كه دراز ميكشم خوب ميشه و سر سينه هام درد ميكنه

منم علائمی ندارم.فقط سینه هام ورم کرده و حساس شدن.

واقعا تاريخ بارداريمونم مثل همه تيتر بتاتون چند بود مال من ٢٨بهمن ١٢١بودبايد شنبه برم دوباره تكرار كنم

آز رو تکرار کردی؟ چند شدی؟

آره عزيزم 2104 شده بود بعد ٦روز رفتم دكتر هفته ديگه سونو بايد برم براي ديده شدن جنين و صداي قلبش دعا كنيد برام 🙏🤲🏻

عزیزم منم شرایطم مثه شماس. منم روز موعد بی بی م منفی شد.سه روز بعدش هاله خیلی کمرنگی انداخت.روز ششم ...

سونوي قلب رفتين ؟