2777
2789

سلام منم دو هفته پیش رفتم 

ولی کلا برید بهتره همین اولش خیالتون راحت میشه 

ان شاالله همگی به سلامتی نی نیامون به دنیا بیان

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم ی کم دیرتر برم جنسیتشو بدونم شلوغ نمیشه ک

چرا اینجا 4 شنبه ها خیلی شلوغه بعدشم که نزدیک عیده مطمئن باش شلوغ تر میشه حالا نمیدونم تو کجایی اما اینجا روز معمولی هم باید 4 ساعت بشینیم تا نوبتمون شه. بعدشم من تحمل ندارم آخه الانشم کلی استرس دارم همش میگم نکنه رشد نکرده باشه قلبش نزنه و ... تو شکم داری؟

دخترم تمام زندگی من
واسه من چند هفته اول درد گرفت بعدش نه ولی سینه ها بزرگتر میشن

آره یه ذره بزرگتر شده دیگه رشد نمیکنه یعنی چون درد نداره من سینه هام خیلی کوچیکه به 7 8 سایز دیگه احتیاج دارم  

دخترم تمام زندگی من
آره یه ذره بزرگتر شده دیگه رشد نمیکنه یعنی چون درد نداره من سینه هام خیلی کوچیکه به 7 8 سایز دیگه اح ...

من 27سالمه خودم همدانی هستم ولی قم زندگی میکنم. انشاالله ک شلوغ نباشه جایی

واسه من چند هفته اول درد گرفت بعدش نه ولی سینه ها بزرگتر میشن

من 12هفته و6روزبودم رفتم...اول سونا برین بعدش جواب سونا ببرین آزمایش بدین...برای آزمایش هم نیازی نیست ناشتا باشین .انشالله به سلامتی زایمان کنی