2777
2789

سلام من کم کاری تیرویید دارم و میخام آی وی اف کنم کسی بوده مثل من ؟؟

بعد دوز دارو باید بعد بارداری تغییر کنه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیروئید دارم بیشتر از ۱۰ ساله

وقتی دکتر میرفتم همیشه ازم میپرسید قصد بارداری داری یا نه؟

همیشه میگفت تصمیم گرفتی قبلش بیا ازمایش بنویسم و مقدار دارو تغییر بدم

بعد بارداری هم هر ماه ازمایش میدادم و تحت نظر بودم 

خدارو شکر مشکلی پیش نیومد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
خواهرم تیروئید داره ( نمیدونم کم کار یا پرکار) زایماناش بیخطر بود خداروشکر بچه هاشم سالم الحمدلالله

منم کم کارم میخام شروع کنم آی وی اف رو یکم استرس دارم البته تحت نظر دکتر هم هستم 

ببخشید اینکه میخوای ای وی اف کنی مربوط به تیروییده یا مشکل دیگم داری 

من تاحالا واسه ازمایشای قبل اقدام دکتر زنان نرفتم تیروییدمم کم کاره 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من روزی نصف قرص میخورم جمعه ها یه کامل  به نطرت نرمال میشه؟؟

بستگی به اندازه هورمونت داره مثلا من موقعی که 18 بودم روزی یکی بود ولی الان روز در میون نصفی و یکی

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم