2821
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

259 بازدید | 18 پست

سلام دوستان دخترم 3ماه و17روزشه شبیه یبار شیرخشک میدم ک بالا میاره و ولی شیر خودم خوردنی خیلی کمتر میشه دکتر بردم گفت رفلاکی و قرص نکسیوم داده روزی دوبار نصفه ولی یه روزه دادم بهش خیلی بالااوردنش بیشتر شده از قبل هم بیشتر

کسی تجربه داده کمکم کنه لطفا امکانش هست حساسیت داشته باشه یا دارو نسازه بهش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در ضمن گلم خودت خیلی رعایت کن چیزای نفاخ و لبنیات و چیزایی که پروتین گاوی داره نخور .چون اینجور بچه ها معمولا آلرژی هم دارن .من این دوران طی کردم خیلی سخته ولی میگذره .اگرم خوب نشد حتما ببرش دوباره دکتر شاید داروش عوض کرد 

دکتر یعنی برای شبی ۱ بار بالا آوردن نوزاد ۳ ماهه بهش قرص نکسیوم داده😶😶😶😶مطمئنی طرف دکتر بود؟؟؟؟؟؟؟؟

دختر من توی ۳ ماهگی روزی شد که ۲۱ بار بالا آورد دکترش گفت میشه شربت رانیتیدین و یا زانتاک بهش بدیم اما بهتره با رژیم غذایی خودت درمانش کنی و تاجایی که میشه دارو مصرف نکنه مخصوصا اینکه زیر ۶ ماهه

منم خودم خیلی رعایت کردم و دخترمم ۳ ماه و نیمگی کاملا رفلاکسش خوب شد

شما عزیزم خودت میگی فقط وقتایی که شیر خشک میخوره بالا میاره خب طفلک معصوم به اون شیر خشک آلرژی داره

یا اصلا شیر خشک نده

یا شیر خشک ha از آپتامیل بده مخصوص بچه هایی با واکنش های آلرژیک هست

یا شیر خشک Ar از ببلاک بده مخصوص بچه های رفلاکسی هست محتویات معده رو غلیظ میکنه و مانع برگشتشون به مری میشه

البته نظر من اینه که شیر خشک رو کلا قطع کنی

marzi24 معلق 😐😐😐😐
دکتر یعنی برای شبی ۱ بار بالا آوردن نوزاد ۳ ماهه بهش قرص نکسیوم داده😶😶😶😶مطمئنی طرف دکتر بود؟؟؟؟؟ ...

ن عزیزم روزی یه بار بالا نمیاره خیلی زیاد و اینکه معذرت میخوام چسبناکه انگار خلطه

نکسیوم حداقل ده روز باید بدی تا اثرشو ببینی

ولی دوتا نصف یعنی یه قرص واسه نوزاد سه ماهه خیلیه

رژیم حتما بگیر قرصم بده خیلی بهتر میشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
نکسیوم حداقل ده روز باید بدی تا اثرشو ببینی ولی دوتا نصف یعنی یه قرص واسه نوزاد سه ماهه خیلیه رژیم ...

مرسی عزیزم ممنون خداکنه همونطور ک میگید 10روزه اثر کنه بچم اذیت شده همش میاد تو دهنش

نه دوز دارو زیاد نیست .به مرور زمان کم میکنن .عزیزم برو گوگل کن .دکترت دکتر خوبیه .نگران نباش .بعضی ...

ممنون فقط میترسم ب دارو حساسیت داره که بیشتر شده معذرت میخوام من اشتباه گفتم یه کپسول و 3قسمت میکنم

ن عزیزم روزی یه بار بالا نمیاره خیلی زیاد و اینکه معذرت میخوام چسبناکه انگار خلطه

ها فک‌کردم روزی یکبار بالا میاره

ببین‌شما اول شیر خشک رو یا کلا قطع کن یا اگر‌نیاز داره آپتامیل ha یا پپتی بده ببین چطوره 

اگر جواب نداد با تجویز پزشک‌ میتونی بهش شربت زانتاک بدی

بهرحال بهتره بی دارو خوب بشه چون از الان وابسته داروها نشه بهتره

ولی خب بالا آوردن بیش از حد هم میتونه باعث آسیب به مری و معده بشه

خودت توی خورد و خوراکت خیلی دقت کن

اصلا حبوبات و غذاهای نفاخ نخور

نوشابه های گازدار نخور

لبنیات نخور

هر فراورده ای که حاوی تخم مرغه خام هست مثل سس مایونز و نخور

انشالله که خوب میشه

من از ۲ ماهگی تا ۵ ماهگی دخترم فقط گوشت و مرغ و ماهی و برنج و ماکارونی (البته برنج و ماکارونی ۱ وعده در روز فقط ۱ کفگیر)خوردم برای وعده هام همین و بس

میان وعده هم یا میوه بدون پوست میخوردم یا سالاد کاهو یا خرما یا مغزیجات یا کشمش میخوردم

جوشونده زیره هم زیاد خوردم

خیلی وزن‌ کم کردم و دخترمم خوب شد

و البته کیفیت شیرم هم خیلی بالا رفت

marzi24 معلق 😐😐😐😐
ممنون فقط میترسم ب دارو حساسیت داره که بیشتر شده معذرت میخوام من اشتباه گفتم یه کپسول و 3قسمت میکنم

خوب دیگه میشه یک سوم .خوبه دیگه .من اولاش همون نصف میدادم.بازم ی سر ببر پیش دکترش تا از حساسیت به دارو هم مطمئن بشی .هر چند اگه حساسیت داشت جور دیگه خودش نشون میداد مثل جوش زدن یا خر خر کردن .

ها فک‌کردم روزی یکبار بالا میاره ببین‌شما اول شیر خشک رو یا کلا قطع کن یا اگر‌نیاز داره آپتامیل ha ...

در مورد غذاها کاملا درست میگن .ولی بدون دارو بعضی بچه ها خوب نمیشن .همونطور که گفتن این اسیدی که بالا میاد پدر مری بچه رو در میاره و در ریسک سرطان مری در بزرگسالی قرار میده