2777
2789
عنوان

قهوه

953 بازدید | 29 پست

سلام . یهویی تو فکرم اومد ک قهوه مصرف کنه 

کسی هست ک بگه چ قهوه ای خوبه و چجوری درست کنم

اون‌روزی‌که‌حرفای‌‌بقیه‌روم‌تاثیر‌نزاره.اون‌روز‌عید‌منه🤨

من عاشق قهوه ترکم اگه از این قهوه جوشای مسی داری خیلی خوشمزه در غیر این صورت توی یه قابلمه خیلی کوچیک به اندازه فنجونت آب پر کن و به ازای هر لیوان یه قاشق غذا خوری قهوه بریز بزار روی گاز اولش یه کم همش بزن بعد صبر کن هم نزن تا کف کنه و بعد زیرشو خاموش کن چون من لیوانی قهوه میخورم و برای هر لیوان۲ تا قاشق میریم خوشمزه تر میشه البته من تلخ و خالی میخورم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط اسپرسو میخورم قبل از باشگاه

قهوه اسپرسو چجوری درست میکنی ،پودرش و باید بگم اسپرسو میخوام؟

من این مارک رو میخورم

با موکاپات گازی درست میکنم

روزی یک لیوان

خیلی تلخ نیست. طعمشم خوبه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من عاشق قهوه ترکم اگه از این قهوه جوشای مسی داری خیلی خوشمزه در غیر این صورت توی یه قابلمه خیلی کوچی ...

چون طرز تهیه ش فرق میکنه میگن ترک یا مزش؟

من این مارک رو میخورم با موکاپات گازی درست میکنم روزی یک لیوان خیلی تلخ نیست. طعمشم خوبه.

موکاپات چیست🤔

چون طرز تهیه ش فرق میکنه میگن ترک یا مزش؟

نه مزش با اپرسو فرق میکنه هم بوش و مسلما طرز تهیه اش فرق میکنه من اسپرسو رو با دستگاه درست میکنم ولی خیلی دوست ندارم مزشو😊

من کیلویی میخرم همیشه اندازه ۳۰تومن جلو خودم اسیاب میکنه

اها بگم قهوه اسپرسو دونه ای میخوام

نه مزش با اپرسو فرق میکنه هم بوش و مسلما طرز تهیه اش فرق میکنه من اسپرسو رو با دستگاه درست میکنم ولی ...

اها . ینی ترک مزش بهتره