2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخوام خودم درست کنم لطف میکنین بگین وقتی جونه زد جونه روجدا کنم ؟

نه دیگه نیازی به جدا کردن جوونه نیس باید با همون گندم آسیاب کنی

تیکه پاره تو روزای تقویم، عقده ها چال تو روزای قبلیم…رفتم تخته گاز حتی اگه جهنمم بوده ایستگاه بعدیم الانم دیگه کلا فقط به یه نفر جواب پس میدم اونم اونیه که فهمید منو فهمید من فقط با خدا دست میدم چون هرچی دارم و خودم ساختم، رویاهامو خودم بافتم اگه بردم خودم بردم، اگه باختم خودم باختم
نه دیگه نیازی به جدا کردن جوونه نیس باید با همون گندم آسیاب کنی

ممنون. دوشب گذاشتم خیس خورد ۳باری هم ابشوعوض کردم صبح اومدم ابکش کنم دیدم بوگندگرفته روش کف کرده بودریختم آشغال به نظرم خیلی سخته.درضمن نوع گندم مهم چی باشه؟گندم من خیسونده بودم گندم پوست کنده بود واینکه  میشه گذاشت یخچال تابونگیره دوشب که میخیسونیم.

دقیق نمیدونم چندکیلوولی خیلی لاغربودم چون بچه شیرمیدادم بعدازمصرف جوانه گندم پروخوش اندام شدم خصوصا ...

وزن هم رف بالا؟ 

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤

سلام دوستان من ازپودرجوانه گندم اسیدات یاگندم چین استفاده میکنم این پودررا آمدند با روشهای مهندس ۲۰۰برابر قویترش کردند ومن سالهاست که ازآن استفاده میکنم خانمم بینیش مرتب خونریزی داشت دائم دستم به بیمارستان بند بود با این پودرخوب شد خودم هم استفاده میکنم خوب هست فقط خیلی گرونه فکرکنم ۱۵۰گرمش ۴۵۰هزارتومانه