2777
2789
عنوان

موهام داااغوووون شدهههههه

325 بازدید | 34 پست

بچه ها؟؟؟ من قبلا موهام لخت بود... حالا کاری ندارم یه مدت ریخت و درگیر بودم... اما الان داغون شده جنسش خشک از حموم طر میام میره تو هم یخورده فر میشه...تاراشم نازک میترسم دست بزنم

چیکارشون کنم بنظرتون؟؟؟ 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

از دکلره سوخته؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گوش کن قبل از حموم 3 یا 4 ساعت قبل روغن زیتون بزن تو حموم ماسک مو بزن کرم موی هرژن بزن روغن نارگیل و هسته انگور و از شامپو هایی که توش روغن ارگان داره استفاده کن یا خود روغن ارگان رو بگیر

از دکلره سوخته؟

نه... دبیرستان بودم تو یه سال ریزش شدید... اونو درمان کردم دوسال درگیر درمان بودم الان روز بروز جنسش داغونتر داره میشه قبلنا لخت بود نه سشواری نه چیزی

.

.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

من موهام دقیقا همین جوری شد کلی هزینه کردم ولی درست نشد یا مقطعی بود باز داغون تر میشد یه روز دلم و زدم به دریا رفتم کوتاه کوتاه کردم و مدام بهش رسیدگی کردم دیگه دکلره نکردم الان دو سالِ خوب خوب شد عین اول

تقویتشون کن مرتب با ماسک.زینک بخور خارجیشو 

چه ماسکی؟؟ 

سس مایونز با روغن زیتون با تخم مرغ قاطی کن بعد مثل رنگ بمال کاور پلاستیک بعد از 1ساعت بشور

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
من نزدیک نه ماهه این مشکلو دارم ریزشش هم قطع نمیشه دیوونه شدم😢😢😢😢😢

من برا ریزش رفتم ازمایش هورمون گفت هورمون مردونه ت بالاس... قرص خوردم ریزشش عادی شده اما موخایی ک ریخت در نیومد موهام کم پشت شد و جنسشم بد