2777
2789
عنوان

خانومایی که بخارشور دارن بیاننن

74 بازدید | 10 پست

سلام من بخارشور مارک دید دارم تا الان ازش استفاده نکردم میشه بگین چجوری ازش استفاده کنم و آیا میتونم واسه پرده هم استفاده کنم؟؟؟؟

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍

شیوه استفادشم دیگه باید مخزنشو آب کنی قطعاتشو محکم کنی بعد روشنش کنی چند لحظه بزاری بخار شن آبا بعدش دیگه مثل جاروبرقی....توی دفترچه راهنمات نگاه کن مال من که کنووده شما چون مارکش فرق داره شاید شیوه استفادشم فرق داره

mamane_pesariiiسابق دوتا کاربری ازم ترکیده تا حالا نیاین عضویتو تبریک بگیر لطفا...اندکی صبر ** سحر**نزدیک است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیوه استفادشم دیگه باید مخزنشو آب کنی قطعاتشو محکم کنی بعد روشنش کنی چند لحظه بزاری بخار شن آبا بعدش ...

خیلی ممنونم عزیزم😘😘😘😘😘

عزیزم مبل و چجوری پاک میکنی؟مبل من روشنه چرک مرد نمیشه؟؟؟؟

مبل من بادمجونیه واسه مبل من خیلی عالیه برق میندازه همه لکه ها رو پاک میکنه دیدی یه چیز پارچه مانندم هست اونو خوب بشوربعد با همون بکش رو مبلات

mamane_pesariiiسابق دوتا کاربری ازم ترکیده تا حالا نیاین عضویتو تبریک بگیر لطفا...اندکی صبر ** سحر**نزدیک است
عزیزم مبل و چجوری پاک میکنی؟مبل من روشنه چرک مرد نمیشه؟؟؟؟

یه سرپوش پارچه مانند که میاد روی همون قسمت جارویی بخر شو

یه سرپوش پارچه مانند که میاد روی همون قسمت جارویی بخر شو

فقط یه سوال من روشنش میکنم مثلا میکشم رو شیشه خیس میشه شیشه و پشت سرش مجبورم دوباره با دستمال خشک تمیز کنم ایا همخ بخارشورا اینجورین یا واسه من اینجوریه

فقط یه سوال من روشنش میکنم مثلا میکشم رو شیشه خیس میشه شیشه و پشت سرش مجبورم دوباره با دستمال خشک تم ...

من حقیقتش رو شیشه استفاده نکردم شما این پارچه ای که گفتمو فکر کنم اگه سرپوشش نصب کنید خیس نمیشه

من حقیقتش رو شیشه استفاده نکردم شما این پارچه ای که گفتمو فکر کنم اگه سرپوشش نصب کنید خیس نمیشه

چرا خیس شد اما بیشتر کاراییش واسه سرامیکو ایناس