2777
2789

رفتم ازمایش دادم ۳روز ب کدعدم مونده ازمایش دادم عدد بتام ۵۶ هست کسی بود عددبتاش انقد باشه تروخدانگرانم اخه قبلم باردارشدم عددش همین بود ولی خارج رحمی بود

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

شک نکن بارداری

واس من ی روز قبل موعد ۱۸بود

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منم حاله تورو دارم دو روز قبل موعدم٣١بود باز واسه تو بالاتره خيلي ميترسم پوچ باشه تنها راهش تكرار ازمايشه

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بارداری عزیزم مبارکت باشه

خوبه عددش سه روز قبل موعد

۴۸ ساعت بعد همین ازمایشگاه تکرار کن باید حدودا ۲ برابر شه 

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

منم خارج رحمی بودم ۷ ماه پیش...

عدد بتام ۷۰۰ بود

زیاد ربطی نداره..مهم اینه بعد از ۴۸ ساعت ۲ یا چند برابر بشه..ثابت نمونه...

خارج رحمییت چطوری بود؟؟با امپول رفع شد؟؟

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
بارداری سالم بود

اره خداروشکر

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84
منم خارج رحمی بودم ۷ ماه پیش... عدد بتام ۷۰۰ بود زیاد ربطی نداره..مهم اینه بعد از ۴۸ ساعت ۲ یا چند ...

ن کورتاژ کردم

من ۱۰ روز بعد از تاخیر ۵۷۰ بود ۸ روز بعد از تاخیر ۲۳۰ بود  خارج از رحمی بود ازمایشاتو تکرار ...

تروخدا دعام کنید

بارداری عزیزم مبارکت باشه خوبه عددش سه روز قبل موعد ۴۸ ساعت بعد همین ازمایشگاه تکرار کن باید حدودا ...

خدا کنه دوبرابر بشه دفعه پیش ۴بارازمایش دادم فقط چندعدد بالاترمیرفت