2777
2789

قالیشویی شیراوغلی شعبه دیگری ندارد😐😂😂

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

پاتریس تو شاهین ویلا

کارخونه فرش تو میدون استاندارد(ماشین نداره باید خودت ببری بدی)

ولی من فرشامو دادم اونجا خالم و مامانبزرگم که وسواس شدید دارن  شیفته ی شستنش شده بودن

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالیشویی ملک برای مارو بردن 

چند باری هست میدم به قالیشویی ها 

ولی بنظرم بهترینشون همینا بودن 

نکات مثبتشون 

تمیز بود به موقع اورن 

نوع رفتار پرسنلشون خوب بود 

واینکه یه قسمت فرشمون پاره بود برامون رایگان درست کرد 

امیدوارم به دردتون خورده باشه 

شمارشون هم 

09021697002   

۰۲۶۳۶۳۳۵۳۲۴

قالیشویی پاتریس واقعا عالیه تو این چندسالی که فرشامو میدم میشورن تازه الان فهمیدم که اونای دیگه اصلا نمیشستن میبردن یه شامپو میکشیدن میوردن الان دقیقا مثل روزای اول که خریدیم رنگ باز کرد. با اینکه یک ماه به عید دادم خیلی بعید میدونستم هرکجا بدم تمیز برگرده. خلاصه پاتریس امتحانشو پس داد منم شدم مشتری دائمش. و معرف این قالیشویی به تمام کسایی که وسواس دارن تو انتخاب قالیشویی