2777
2789
عنوان

خانماااا بیاید از تنبونامون عکس بذاریم :|| ترجیحا گل گلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3394 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تاپ و شلواره .. از یه کانال سفارش دادم . دوتا باهم ۴۰-۴۵ فک کنم .دقیق یادم نی

چه خوب شهر ما آستین بلند با شلوار160 هست از اول زمستان تا حالا میرم نگاه میکنم میام کاش اف بخوره بشه 50 اینورا تا بتونم بخرم 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
حالا ببینم چی میشه شایدم اینو نخریدم کوتاه خریدم با چادر😊 ی نظر سنحی بود فقط

😘آدم دل خودش مهمه هرچی دوست داری و به دلت میشینه بپوش عزیزم 

زیاد تو گیر و دار نظر بقیه نباش

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
چه خوب شهر ما آستین بلند با شلوار160 هست از اول زمستان تا حالا میرم نگاه میکنم میام کاش اف بخوره بشه ...

چه گرون . شاید اون جنسش فرق داره . یا زیرش پشم داره 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
   وای منو این همه خوشبختی محاله نه من به پای هارلی کوئین نمیرسم. اون تاپیکاش خاصه و پرب ...

اونم یکی مثل همه دل مهربونی داشت توهم عزیزی😘😘

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
اینم تحفه من ک وقت نذاشته واسم 

ماشالله بهش  ب چشماش    یه چیزی بگم؟؟خواهرانه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌