دیگه کلافم کرده همش اب بازی نمیذام اما تا غافل میشم اب بازی میکنه . از طرفی گلاب ب روتون ی بند انگشت دستشویی میکنه پا میشه کل دستشویی رو اب میگیره تا بشوره هرچی نیگم کامل دستشویی کن حتی پیششم هستم تا ی کوچولو دستشویی میکنه انقد نق میزنه تا بشورم شاید ی دستشویی کاملش هفت هشت دقیقه طول بکشه دیگه حوصلم نمیگیره عین امار پیشش بمونمو بشورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش پسر منم اینجوری بود،پسر من وسواس شدید داره اولین باری که توی دستشویی پیپی کرد بعد از دیدنش کلی بالا آورد بعد از اونم هروقت پی پی داشت کلی مقاومت میکرد و ۳_۴روز پی پی رو نگه میداشت تا اینکه دکترش گفت پوشکش کنم تا نبینه هنوزم با این که چهارسالونیمشه همچنان توی پوشک پی پی میکنه
یکی گفت ملین بده نتونه خودشو کنترل کنه اما کلی گریه کرد خیس عرق شد خوابش برد مجبور شدم پوشکش کنم،صندلی های مختلف گرفتم باز بی فایده بود،هر ترفندی فکرشو کنید انجام دادم اصلا اثر نداشت😔