2777
2789
عنوان

بچه تو شکم مو کشت حالا زنش بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم شکایت کنم اما مادر و پدرم نزاشتن گفتن بازم هر چی باشه آبروی خودمون میره با این خانواده 

ای باباااااا چرا آبروی شما بره!؟ باید میدادی پوستشو بکنن که دوباره از این غلطا نکنه!!!!! خدایا چرا مردم ما اینقدر سنگ آبرو به سینه می زنن!؟ آبرو می خوایم جز واسه اینکه راحت و بدون دردسر زندگی کنیم!؟ بعدشم چرا آبروی شما بره!؟ بچه شما مرده! شما کتک خوردی! قاتل یکی دیگست!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
تا جایی که میدونم یه لگد باعث سقط بچه نمیشه عزیزم . شاید بچه ت خودش مشکل داشته . خودتو با این افکار ...

لگد باعث سقط نمیشه واقعا؟؟بعد چجوریه بماها دکتر گفته پله پایین بالا نکن بچه از بارت نره...

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔

نمی‌دونست حامله ام پسرش هی پسرمو هل میداد و پسرمو مینداخت و اذیت می‌کرد پسرم 5سالشه و تون شروع کرد به فحش دادن به پسرم شوهرمم گفت بس کن و دهنتو ببند و این شد دعوا با شوهرم که درگیر شد منم میگفتم بس کنید و ول کنید و یه هو از دست شوهرم در رفت اومد یه لگد زد تو شکمم و شوهرم هم زدش و اونم فرار کرد و من و شوهرم رفتیم بیمارستان و تو همون بیمارستان بچه افتاد

هه نمیدونم مردمو چی فرض کردن بعدشم شوهره هیچی نگه حداقل ی دور خون ب پا میکنن

واقعا انگار مرض دارن

یا یه حسادت 

میدونن اینجا زن حامله هست یا کسایی که مشکل روحی دارن میان این چیزا رو میگن استرس مردمو زیاد کنن

مریض روحی روانین لذت میبرن

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔

من جات بودم حتما شکایت میکردم حق بچه امو از حلقومش میکشیدم فقط اینجا موندم شوهرت چطور هیچ قدمی براتون برنداشت؟بچه اش بود مث اینکه

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....