چند وقت پیش تایپیک زده بودم که برادر شوهرم و شوهرم دعوا کردن و برادر شوهرم لگد زد به شکمم و بچه ام افتاد الان متوجه شدم دو ماه بعد اون قضیه زنش باردار شده و چند ماه دیگه زایمانشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواستم شکایت کنم اما مادر و پدرم نزاشتن گفتن بازم هر چی باشه آبروی خودمون میره با این خانواده
ای باباااااا چرا آبروی شما بره!؟ باید میدادی پوستشو بکنن که دوباره از این غلطا نکنه!!!!! خدایا چرا مردم ما اینقدر سنگ آبرو به سینه می زنن!؟ آبرو می خوایم جز واسه اینکه راحت و بدون دردسر زندگی کنیم!؟ بعدشم چرا آبروی شما بره!؟ بچه شما مرده! شما کتک خوردی! قاتل یکی دیگست!
خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
نمیدونست حامله ام پسرش هی پسرمو هل میداد و پسرمو مینداخت و اذیت میکرد پسرم 5سالشه و تون شروع کرد به فحش دادن به پسرم شوهرمم گفت بس کن و دهنتو ببند و این شد دعوا با شوهرم که درگیر شد منم میگفتم بس کنید و ول کنید و یه هو از دست شوهرم در رفت اومد یه لگد زد تو شکمم و شوهرم هم زدش و اونم فرار کرد و من و شوهرم رفتیم بیمارستان و تو همون بیمارستان بچه افتاد