2777
2789
عنوان

اقدامیااااا بدووویین بیاین و البته مامانای تازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 259 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لدفا جواب منو بدید اگر میدونید خیلی نگرانم .یک ماه قبل عمل کیست هموراژیک کردم .۸ سانت .قبلش تنبلی داشتم .

روز ۱۴ پریود رفتم سونو گف دوتا فولی ۱۹ و ۲۱ داری .تنبلی هم نداری .

الان روز ۱۵ و ۱۶ هستم لک بینی  دارم 

عضله رونمم گرفته .

نمیدونم علتش چیه خیلی میترسم ...

شب هم رابطه داشتم ک صب دیدم خون اومده

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

فقط اینوفولیک خوردم.و پرواکسید وومن. روز ۳۳وممه.دوره هام ۴۲ تا ۴۰ بوده. چندان تنظیم نبودم.ولش کن هرچی خدا بخواد دیگه واسم مهم نیس‌.مردم بس که فک کردم و غصه خوردم. شد که خداروشکر نشدم دیگه بیخیال.مردم به خدا.

سلام عزیزم..امکان تخمک گذاری داری ممکنه هم عفونت داشته باشی 

دیروز سونو نگفت ک عفونت دارم .نه خارش نه ترشح نه بو ...

اما بعد از رابطه یکم سوزش دارم خیلی کم .

اگه زخم داشته باشیم نمزاره حامله بشیم .؟؟؟

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
فقط اینوفولیک خوردم.و پرواکسید وومن. روز ۳۳وممه.دوره هام ۴۲ تا ۴۰ بوده. چندان تنظیم نبودم.ولش کن هرچ ...

قربونت برم اصلا استرس نداشته باش خودتو به بیخیالی بزن إن شاءالله این علایم خیر باشه به خودت استرس وارد نکن 

دیروز سونو نگفت ک عفونت دارم .نه خارش نه ترشح نه بو ... اما بعد از رابطه یکم سوزش دارم خیلی کم . ا ...

با سونو که عزیزم عفونت مشخص نمیشه. بعد رابطه یکم سوزش داشته باشی احتمالا قارچه با آب نمک خودتو بشور

زخم دهانه رحمم آره نمیزاره اسپرما راحت رد شن

شوهرم آزمايش داد سالم بود من خودم تنبلي تخمدان و كمكاري تيروييد دارم.پريود شدم بعد سه روز اين ماه دك ...

قرصای تیروییدتو به موقع استفاده کن انشاءالله خیره عزیزم

لتروزول هم قرص خوبیه

قرصای تیروییدتو به موقع استفاده کن انشاءالله خیره عزیزم لتروزول هم قرص خوبیه

برا تيروييد الان ده ساله دارو ميخورم. شما ميدونيد بايد لتروزول رو دوتاشو باهم بخورم يا با فاصله؟ حس ميكنم دكترم بهم گفت باهم ساعت چهار تا شش عصر و دگزا هر دوازده ساعت ولي الان دو به شك شدم كدومش باهم بود كدومش هر دوازده ساعت.زنگ زدم مطب ماما گفت هر دو قرص باهم

براي هم دعا كنيم