2777
2789
عنوان

جاری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 34 پست

عزیزم من امشب تاپیکاتو خوندم

امضاتو خوندم و اومدم تو تاپیکات

با خاله ات و شوهرت چکار کردی اخرش

خداروشکر ک زندگیت برقراره الان

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 
عزیزم من امشب تاپیکاتو خوندم امضاتو خوندم و اومدم تو تاپیکات با خاله ات و شوهرت چکار کردی اخرش خد ...

سلام عزیزم .

ممنون 

هیچی بهش گفتم حاشا کرد .بهم گف تو شکاکی .

بعد اون چت میکرد ب خالم میگف زنم نفهمه .

ی بار من از گوشی خالم ب جای خالم جا زدم چت کردم باهاش .

همه رو اسکیرین از گوشی خودم فرستادم .

گف تو خودت منو مجبور کردی ک بهت دروغ بگم ک چت نمیکنیم .و خیلی از این حرفا .

الانم ک خوشبحالشونه خالم دیگه جدا شد از شوهرش ‌

منم دیگه کار ب هیچی ندارم .چون دیگه حوصله ندارم .نمیشه کسیو  مجبور کر د ب اینکه کاری انجام نده تا خودش نخاد .فقط داشتم خودمو نابود میکردم ها .

شایدم من اشتبا میکردم اونا فقط اونجور تظاهر میکردن ک من حساس نشم .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم . ممنون  هیچی بهش گفتم حاشا کرد .بهم گف تو شکاکی . بعد اون چت میکرد ب خالم میگف ز ...

وای چرا ب حال خودشون رها کردی

پای مردای فامیلو میکشیدی وسط

دایی کسی رو

تا بزنن تو دهن خاله ات

اینا خونه خراب کنن

ی هو به خودت میای میبینی جاتو گرفته

وای چرا ب حال خودشون رها کردی پای مردای فامیلو میکشیدی وسط دایی کسی رو تا بزنن تو دهن خاله ات ای ...

چون ادم از ی جای بعد دیگه نمیکشه .حوصله هیچ بحث و دعوایی رو نداره 

ب شوهرم گفتم من دارم تو خونت زندگی میکنم ولی دیگه برام مث قبل نیستی .گفتم هیچوقت طلاق نمیگیرم ولی تو دلم ازت دل کندم .

همینا براش بس باشه .

ی روزی خودش خسته میشه بر میگرده.

اینو جلوشو بگیرم بره تو خیابون دنبال کس دیگه چطور جلوشو بگیرم .کسی ک بخاد کاری کنه دیگه ب هیچی نگا نمیکنه .ولی برا خودم خیلی افسوس میخورم .ک با ۲۳ سال سن چقد بدبخ شدم 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
چون ادم از ی جای بعد دیگه نمیکشه .حوصله هیچ بحث و دعوایی رو نداره  ب شوهرم گفتم من دارم تو خون ...

خدا زن های اینجوری رو ک وارد زندگی بقیه میشن رو لعنت کنه

خیلی برات ناراحتم عزیزم