2777
2789
عنوان

جاری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 34 پست
اخه این اگه با خونوادشم مشکل داش اول صبحی زنگ میزدباهام دردو دل میکرد در این حد بود 

عزیزم یک درصد احتمال بده ک یک مشکل بغرنج تر براش پیش اومده.شما سعی کن مثل همیشه رفتار کنی.ک البته این نشون دهنده شخصیت بزرگ خودت هست

خیلی دلم میخاد بدونم یهو چی شد ولی غرور لعنتی اجازه نمیده هی میرم پیام بدمش باز پاک میکنم

از من میشنوی پیام نده اگه بعدا گلایه کرد بگو فلانی جان من از بی اعتنایی بی دلیل خوشم نمیاد میومدی میگفتی از چی ناراحتی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ واست مهمه اينكارو كن اگر نه ك هيچ ولي بنظرم بيخيال باش چون هرچي بري سمتش و جويا باشي جوگيرتر ...

برام مهمه بدونم ولی اینکه جوگیر میشه رو درست میگی .اخه کاش آش دهن سوزیم باشه

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

اول کمی فکرکن وباخودت مرور کن ببین حرفی چیزی رد و بدل نکردید که باعث ناراحتی وسوتفاهم بشه اگر چیزی نیست حتما ناراحتیش ازدست شما نیست ولی معلومه خیلی دوستش داری اگراین دوری وسردی آزارت میده حتما باهاش حرف بزن 

مثالی دیگه که نشون میده با فامیل شوهر نباید صمیمی شد

دقیقا همینطوره 

ولی همیشه بهم میگف تو برام مث خاهرمی ک انقد باهات راحتم .الان انگاری مادرشوهرم متوجه این قضیه شده خیلی تو کوکمونه .اخه همیشه باهم در حال حرف بودیم .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
عزیزم یک درصد احتمال بده ک یک مشکل بغرنج تر براش پیش اومده.شما سعی کن مثل همیشه رفتار کنی.ک البته ای ...

بله حق باشماس درست میگین

ول كن بابا رد بده پرستيژ خودتو حفظ كن

چقدربرام مهم بود ک بخاطرش تاپیک زدم   

اول کمی فکرکن وباخودت مرور کن ببین حرفی چیزی رد و بدل نکردید که باعث ناراحتی وسوتفاهم بشه اگر چیزی ن ...

چند روزه فکرم درگیرشه ک چیشده من حرفی زدم ولی هرچی فکر میکنم جز خوبی چیزی براش نداشتم .اره دوسش دارم جاری وسطی رو برا مهم نیس سالی یبارم خبرش نباشه ولی با این مث خاهر بودیم .ولی ی اخلاقیم داره اگه الان برم بهش بگم میگه چقد درگیرم بوده ک اومده گفته برا همین موندم 

شاید فک کرده درد دلاشو پیش خانواده شوهرت گفتی ببین این وسط کسی نوش نمیدوعونه

شایدم همچین چیزی باشه .ولی من همشو بین خودمون چال میکنم .شاید کسی حرف چرتی زده باشع .ولی ب خودم میگم اون ک باید منو بشناسه چ اخلاقیم .نمیدونم والا

اخه خب من کاری نکردم برا همین موندم چیشد

حالا صرر نداره ازش بپرسی. بالاخره دوستته

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی