یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که لنز طبی خریدم 5ساله پیش 80 تومن اصلا بلد نبودم استفاده کنم الانم خشک شده انداختم دور هردفعه میخاستم بذارم تو چشمم 10دفعه میفتاد رو زمین 😕دوباره میشستمش منم استفاده نکردم
سوال منم هست میشه بگین هزینه اش چقدره؟ اونم باید چشم پزشک مثل عینک شماره شو تعیین کنه؟ و جای معتبر ب ...
من عینکیم اما لنزو برا مناسبتا جشنا استفاده میکنم نه همیشه شماره چشم چند باشه شماره لنزهم همونه محال بشه دائمی استفاده کرد چون باهاش شستو شو نمیشه کرد نباید اشکت بیاد اونموقع بهداشتوو رعایت کنی وخیلی چیزای دیگه
سوال منم هست میشه بگین هزینه اش چقدره؟ اونم باید چشم پزشک مثل عینک شماره شو تعیین کنه؟ و جای معتبر ب ...
من پارسال طبی رنگی ۱۲۰ تومن گرفتم.همیشه از یه عینک فروشی که تو محلمونه میگیرم.همه ی عینک فروشی ها دارن.اگه شماره چشمت تغییر نکرده با همون نسخه ای که توش دکترت شماره چشمت و واسه عینک نوشته میری از رو همون شماره سفارش لنزت و میگیره و معمولا دو سه روزه تحویل میدن
من شماره چشمم 4 باید عینک بزنم ولی دوست ندارم بیشتر وقتا لنز میزنم یا کلا هیچی نمیزنم لنز بنظرم خوبه هم چشمو درشت میکنه هم راحتی باهاش من 6 ماه پیش خریدم 120 تومن