2777
2789

در راستای جلوگیری کردن و برخورد با تاپیک های قطره چکانی 😂😂 بیاید ازین به بعد هر استارتری ک قطره چکونی حرف زد اصلااااا دیگه کامنت نزاریم یکی ک نوشن دیگ چیزی تایپ نکنید  تا بقیشو بگه فقط اونو لایک کنید که دیگه طرف خوش خیال نباشه. 

والا بخدا هر تاپیک عکسی ک میرم تا صفحه ۵ ۶ باید منتظر موند.😒😒😒😒

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میام بیرون سریع.... بروزرسانی بزنی هی پربازدید میشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

سلام من کاربر قدیم نی نی سایتم ولی با یه کاربری جدید اومدم ک شناخته نشم همتونم میشناسم اصلااا نمیخام پربازدید بشم ...اینو دیدید بدونید اومدا پربازدید بشه اکثرا هم میشن..چون اصولش رو بلدن

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
الان این خودش پربازدید میشه😁

من جدا برام مهم نیست. حالا گیریم یه تاپیک وو روز تو پر بازدیدا باشه نون و آب  نمیشه برام

من جدا برام مهم نیست. حالا گیریم یه تاپیک وو روز تو پر بازدیدا باشه نون و آب  نمیشه برام

آره بابا مگه چی میدن

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

من میام بیرون سریع.... بروزرسانی بزنی هی پربازدید میشه

منم تا اخر صفجه اول میخونم ببینم عکس یا ادامه مطلب و نزاشته  میام بیرون 

سلام من کاربر قدیم نی نی سایتم ولی با یه کاربری جدید اومدم ک شناخته نشم همتونم میشناسم اصلااا نمیخام ...

عریزم من چند سال  خاننده خاموش  بودم یکسالم هس ک عضوم. نمیدونم بچها منو میشناسن یا نه

اما هیچموقعععع درگیز پر بازدیدی نبودم چون چیزی تو جیبم نمیره

عریزم من چند سال  خاننده خاموش  بودم یکسالم هس ک عضوم. نمیدونم بچها منو میشناسن یا نه اما ...

من ب شما گفتم کلی گفتم ...اصلا شمارو ندیدم و نمیشناسم 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
من ب شما گفتم کلی گفتم ...اصلا شمارو ندیدم و نمیشناسم 

میفهمم چی میگی.

هی میگن ادامه شو میگیم و بلد نیستیم عکس بزاریم و الان عکسا لود میشع و فلان

مجازی خودش چیه ک معروفیتش باشه . من اصلا برام مهم نیس فقط خسته شدم از بس تو هر تاپیکی میزم میبینم دارن مسخره بازی درمیارن

جدیدا هم که همه تا تاپیک میزنن شاید یک مرد رو هم منشن میکنن بعدشم قسم و آیه که پر بازدید کنین 

واقعا دیگه مث  قبل پر بازدید ها خوب نیستن 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
میفهمم چی میگی. هی میگن ادامه شو میگیم و بلد نیستیم عکس بزاریم و الان عکسا لود میشع و فلان مجازی خ ...

اره ...اینجا بعضی کاربرا رو اعصابن