2777
2789

من موهام مشکی پر کلاغی بود. رنگ کردم بدون دکلره قهوه ای مانند شد تقریبا. میخوام برای عید رنگ کنم ولی دکلره نمیخوام کنم چون پنج سانت زیر موهامو دکلره کردم نابود شده.  چه رنگی کنم که بگیره بدون دکلره؟این رنگای زیری رو هر کدومو بردم ارایشگاه گفت رنگدانه مشکی موهات زیاده بدون دکلره در نمیان. صورتم گرده. چشامم مشکی. پوستمم تقریبا سفید. سحر قریشی زشترش مثلا. یا نیکی کریمی زشت ترش‌ مثلا. اون مایه ها . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو کو کوشو کو کو کوووشو  کوووووکوشووو

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

نمی خوام بگم کو هر وقت گذاشتی لایک کن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بینش هایلایت طلایی در بیار ولی کم دربیار فکر کنمم بارنگ صفر که سفید میکنه زمینه موهاتو بتونی کاری انجام بدی بدون دکلره

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)