2777
2789
عنوان

کمکم کنید...زندگیم داره خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 40 پست

بیا ی کم از من یاد بگیر 😆

بچه منم ده ماهشه  حدود سه ساله اومدم خونه خودم وسایلم عین روز جهاز برونه 😆😆😆😆 تمیز و مرتب 

خونم همیشه مرتبه چون هرچی وردارم سرجاش میزارم با دخترم بازی میکنم اسباب بازیاشو پخش میکنه تو خونه ولی بعدش بلافاصله جمع میکنم همیشه دستمال کشی میکنم جارو هم یه روز در میون میکشم 😐😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو برعکسومنی

من بعضی وقتا دیگه شوهرم از شوخی میگه بیا بشین دیگه یه ساعت اومدیم خودتو ببینیم😂😂😂😂

ولی نی نی ندارم همه میگن تا نی.نی نداری اینطوری بچه که بیاری نمیرسی انقد کار کنی

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
دوس دارم ولی نمیتونم😑😑😑

عواقب خوبی نداره عزیز من  

به این فکر کنی میتونی💪

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

قبل بچه دار شدن چه جوری بودی؟ 

خب بچه این سنی طبیعیه که انرژی مادر رو کاملا میگیره آزمایش بده شاید ویتامین دی بدنت کم شده یا کم خونی گرفتی ولی ناراحت نباش بچت بزرگتر شه بهتر میشی

کمه؟؟؟

تو داری بزرگش میکنی گلم

بچه ده ماهه بهم میزنه خونه رو.

براخودت هدف ایجاد کن 

تمیز بودن خونه کلی روت تاثیر میزاره وبا نشاطت میکنه .

به همسرت فکر کن که با تمیزی خونه چقدر خوشحال میشه .

اگه بخاطر نی نی ت خونت کثیف ونامنظمه به خودت بگو بخشی از تکامل بچم بهم ریختن و اسباب بازی کردن وتوباهاش کنار اکندی وبدنیا آوردیش .

امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه و برامون تاپیکهای عالی بزاری 

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤