2777
2789
عنوان

کاش بهش می رسیدم

453 بازدید | 23 پست

حرفای این تاپیکو میگم برا اونایی که همش تو زندگی کاش کاش میگم.حتی خودم.

کاش به عشقم می رسیدم وباهاش ازدواج می کردم.اونطوری حتما خوشبخت بودم.

کاش با این شوهر ازدواج نکرده بودم.اونطوری حتما راحت تر بودم.

بیایم با واقعیت زندگی مون کنار بیایم و در حال زندگی کنیم وسعی کنیم زندگی الان مونو بسازیم وباهاش کنار بیایم.

حالا اصل ماجرا

یکی از پسر خاله هام بود که یکم از من بزرگتر بود.از بچگی باهم همبازی بودیم وخیلی وقتا باهم بودیم.خیلی همو دوست داشتیم.کم کم به نوجوونی نزدیک شدیم.روابطو کمتر و سنگینتر کردیم.ولی بازم واقعا همو دوست داشتیم.

کم کم جوون شدیم.دیگه رابطه ای وجود نداشت.هر کس دنبال درس وزندگی خودش بود.ولی من خیلی دوسش داشتم و غیر مستقیم حواسم بهش بود.داداشش ازدواج کرد و امروز فردا بود اونم داماد کنن.

اصلا بفکر این نبودم اقدامی بکنم تا بهش برسم ولی همش حسرت می خوردم خوشبحال کسی که بااین ازدواج کنه...چقدر خوشبخت میشه...اگه من باهاش ازدواج می کردم چییییی میشد.هییییی....خیلی با حسرت این فکرا رو می کردم و در ارزوی بزرگ چنین خوشبختی بودم...

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

بچه ها اینا که گفتم خوابی بود که دیشب دیدم و واقعیت زندگیم هم تا حدی بود .حالا بقیه خوابم رو میگم.

فقط بگم من کلا خواب خیییلی زیاد میبینم.و خوابای عجیب.شاید بعضیا بگن الکیه.ولی من فقط می خوام تعریف کنم براتون.امیوارم مفید باشه

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اینا که گفتم خوابی بود که دیشب دیدم و واقعیت زندگیم هم تا حدی بود .حالا بقیه خوابم رو میگم. ...

من هر خوابی ببینم واقعیت داره 

اگه خوب ببینم در مورد طرف اتفاق خوب میوفته اگه بد ،بد میتوفته

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

ادامه خوابم یکم که گذشت به واقعیت امروز نزدیک شدم.دیدم امروزه ومن با اون پسر خاله ازدواج کردم وسال هاست داریم زندگی می کنیم.

یکم اجیر شده بودم و داشت از حالت خواب در میومد.

تو همون حال با خودم مرور می کردم اِ من که با فلانی ازدواجم کردم خیلی ساله...چقدر جوشش رو میزدم.بچه هم داریم.

کم کم بیدار شدم

خوابم رو مرور کردم.گفتم هیییییی....ببین یک روزی چه فکرایی می کردی و جوش چه چیزایی رو میزدی و چه خیالایی داشتی....حالا چی شد....ازدواج کردی و بچه هم داری....ارزش داشت اینقدر جوش بزنی آیا بهش میرسی....حالا اونقدر خوشبختی؟

حالا به چیز خاصی رسیدی؟

البته اون لحظه پشیمون هم نبودم از انتخابم.

فقط خوابم برام اموزنده بود.

احساس کردم هم اونایی که نمی رسن به چیزی نباید غصه بخورن چون کسایی هم که رسیدن دیدن خبر خاصی نیست بعدش.وهم کسایی که از شرایط فعلی ناراضی اند خیلی خودشونو سرزنش نکنن.چون هرکار میکردن بازم شرایط یک چیزی تو همین مایه ها بود....دست ما خیلی نیست که بتونیم کن فیکون کنیم.

بهر حال زندگی مون تو همین مایه ها می گذشت دیگه