2777
2789
عنوان

این مانتو چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 61 پست
قیمتاشون چنده؟ من یه مانتو دیدم ساده و یکم زیر زانو. آستیناش دوختش کار شده بود خیلی خوشگل بود. 300ب ...

چقدر زیاد

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟  خیلی طرز گفتارت زشته. واقعا متاسف شدم

عزیزم ناراحت نشو...نظرشو گفته

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

این چطوره

چقدر زیاد

خیلی شیک بود. جنسشم عالی بود. من فقط از آستیناش خوشم اومد چون خود مانتو ساده بود همون آستین شیکش کرده بود. احتمالا بخرمش. اگه خریدم عکس میذارم😉

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
عزیزم دهاتی که فحش نیس،ازلحاظ شلوغ پلوغی وبه روز نبودنشون مثال زد

اصلا گفتنشم زشته. شاید اینجا خیلی ها از روستاها باشن ودلشون بشکنه. میتونست یجور دیگه بگه.

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
اصلا گفتنشم زشته. شاید اینجا خیلی ها از روستاها باشن ودلشون بشکنه. میتونست یجور دیگه بگه.

منم روستاییم...