2777
2789
عنوان

دیابت و طب سنتی

15304 بازدید | 35 پست

سلام

خواهرم دیابت نوع 1گرفته،قتدش خیلی بالاست دکتر گفت باید انسولین استفاده کنه ولی خواهرم میگه من انسولین نمیزنم،حالا یه طب سنتی بهمون معرفی کردن امروز رفتیم پیشش گفت من با داروهای گیاهی قندشو پایین میارم که دیگه نیازی به انسولین نداشته باشه،کسی تجربه ای در این زمینه داره؟آیا همچین چیزی امکان داره؟ 

دخترم بهانه زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم از عوارض انسولین میترسه

انسولین که عوارض نداره .بدن دیگه تولید نمیکنه اون داره تزریق میکنه .عوارض قند بالا که بیشتره .انشالا خدا خودش همه مریضا را شفا بده .حالا خوبه بچه نیس .پسر من پنچ سالشه .

درحال لاغر شدن وتناسب اندامم هستم .وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۷💪هدف دوم ۶۳😍😍
چندوقته انسولین مصرف میکنه؟عوار ض نداشته؟

یک ساله .نه خداراشکر .اگه همه چیو رعایت کنه هچیش نمیشه .تا میتونه برنج وماکارونی سیب زمینی نخوره .نون فقط جو یاسنگگ

درحال لاغر شدن وتناسب اندامم هستم .وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۷💪هدف دوم ۶۳😍😍