سلام پسر من چند روز دیگه ۷ماهشو تموم میکنه میره،چند روزه همش نق میزنه،یبوست گرفته،یه بارم تب کرده بود ،ولی ابریزش نداره ،ورنش احساس میکنم کم شده ،موقع غذا خوردنم چند قاشق میخوره زود انگشتشو میبره تو دهنش یا جیغ میزنه دیگه نمیخوره،ولی لثه اش متورم نشده بنظرتون مشکل چیه ؟ دندون درمیاره؟
دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭
منم پسرم 7.5 ماهه است. امروز صبح دو تا دندونها پایینش در اومده بودن. چند روز بود به شدت بداخلاق شده ...
عزیزم مبارررررکه،
ولی پسر من اب دهنش زیاد نشده ولی همه چیو میبره تو دهنش که فکر میکردم عاددیه،شبها هم که بیدار میشه واسه شیر خوردن دیگه نمیتونه بخوابه قبلا زود خوابش میبرد
دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه حالب نمیدونستم،ولی صورتش کوچولو شده فکرم خرابه به زور توپول شده بود😭
دختر منم دیگه تپل نیست 5 ماهشه اون هم جای لثه اش تاول زده خیلی بی قراره . نگران نباش یه مرحله از رشدشون هست. بچه ی برادرمم برای دندون یبوست شد توی سوپش جعفری بریز. در مقعد اش رو با روغن زیتون چرب کن.
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
چرا ۳ اسفند هفت ماه تموم میشه،اخه دکتر گفت آب زیاد نده دیگه شیرتو نمیخوره منم از ترسش کم میدم،ولی اش ...
منم خونده بودم آب زیاد نبایدبدیم واسه همینم این ده روز که تغذیه شونو شروع کرده بودم همش روزی یه بار میدادم ولی با یبوستشونو خب بیشترش کردم.حالا اونقد زیاد هم نده ولی سبزی تازه هم حتما بنداز توسوپش.