2777
2789
عنوان

ایا این علایم از دندون دراوردنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 41 پست
منم پسرم 7.5 ماهه است. امروز صبح دو تا دندونها پایینش در اومده بودن. چند روز بود به شدت بداخلاق شده ...

عزیزم مبارررررکه،

ولی پسر من اب دهنش زیاد نشده ولی همه چیو میبره تو دهنش که فکر میکردم عاددیه،شبها هم که بیدار میشه واسه شیر خوردن دیگه نمیتونه بخوابه قبلا زود خوابش میبرد

دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭

من که خودم دوقلوهام ۶ماه وده روزشونه غذاشونو که شروع کردم  روزی یبار هم آب میدادم بهشون ولی یبو ...

خدا حفظشون کنه منم مثل شما آب کم میدم روزی دو قاشق چایخوری،از فردا امتحان میکنم ابشو زیاد میکنم یکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حالب نمیدونستم،ولی صورتش کوچولو شده فکرم خرابه به زور توپول شده بود😭

دختر منم دیگه تپل نیست 5 ماهشه اون هم جای لثه اش تاول زده خیلی بی قراره . نگران نباش یه مرحله از رشدشون هست. بچه ی برادرمم برای دندون یبوست شد توی سوپش جعفری بریز. در مقعد اش رو با روغن زیتون چرب کن. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
من بروشور تعذیه تکمیلی ازبهداشت بهم دادن واسه دوهفته دوم ماه هفتم کرفس رو شروع کرده بود

اهان ممنون از راهنماییت عزیزم

پس خیالم راحت شه که از دندونشه؟ فکرم خیلی مشغول بود

خدا حفظشون کنه منم مثل شما آب کم میدم روزی دو قاشق چایخوری،از فردا امتحان میکنم ابشو زیاد میکنم یکم

واقعا ااا؟خیلی کم میدی مگه ۷ماهش نیست؟

من دیروز و امروز روزی سه بار هربار ۵ ۶ قاشق چایخوری دادم ولی قاشق پرنبود  آخه یبوست گرفته بودن کم آب داده بودم 

خدایا مواظب عزیزانم باش
دختر منم دیگه تپل نیست 5 ماهشه اون هم جای لثه اش تاول زده خیلی بی قراره . نگران نباش یه مرحله از رشد ...

عزیزم ایشالله که زود خوب شه چرا تاول زده اونم دندونش در میاد؟

من اصلا نمیدونستم یبوست ربطی داره به دندون واسه همون اصلا ب دندون فکر نمیکردم،جعفری میریزم ولی اثر نداره ،چرب میکنم فردا ببینم خوب میشه

واقعا ااا؟خیلی کم میدی مگه ۷ماهش نیست؟ من دیروز و امروز روزی سه بار هربار ۵ ۶ قاشق چایخوری دادم ولی ...

چرا ۳ اسفند هفت ماه تموم میشه،اخه دکتر گفت آب زیاد نده دیگه شیرتو نمیخوره منم از ترسش کم میدم،ولی اشتباه میکنم طفلی شایدم تشنه اش میشه من نمیدونم😢

چرا ۳ اسفند هفت ماه تموم میشه،اخه دکتر گفت آب زیاد نده دیگه شیرتو نمیخوره منم از ترسش کم میدم،ولی اش ...

منم خونده بودم آب زیاد نبایدبدیم واسه همینم این ده روز که تغذیه شونو شروع کرده بودم همش روزی یه بار میدادم ولی با یبوستشونو خب بیشترش کردم.حالا اونقد زیاد هم نده ولی سبزی تازه هم حتما بنداز توسوپش.

خدایا مواظب عزیزانم باش
نگران نباش عزیزم.نی نی عزیزت وزنش چنده استارتر جان و وزن تولدش؟

وزن تولدش ۳/۷۰۰ بود 

اخرین بارم ۸/۵ بود که با این حالش فکر میکنم کمتر شده

زنده باشه ایشالا خداحفظش کنه 

قربونت برم عزیزم مرسی از راهنماییت خدا دوقلوهاتونم واسه شما حفظ کنه