2777
2789
عنوان

ایا این علایم از دندون دراوردنه؟

260 بازدید | 41 پست

سلام پسر من چند روز دیگه ۷ماهشو تموم میکنه میره،چند روزه همش نق میزنه،یبوست گرفته،یه بارم تب کرده بود ،ولی ابریزش نداره ،ورنش احساس میکنم کم شده ،موقع غذا خوردنم چند قاشق میخوره زود انگشتشو میبره تو دهنش یا جیغ میزنه دیگه نمیخوره،ولی لثه اش متورم نشده بنظرتون مشکل چیه ؟ دندون درمیاره؟

دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭

اره عزیزم دندونشه بعضی وقتا شما متوجه نمیشی از داخل لثه داره دندون رشد میکنه الکی دکتر نبرمش، من دفعه اول بردم دکتر ازمایش نوشت لچه سالم بود فقط بچم اذیت شد بعد هم فعمیدم دندونشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمملا دندون درآوردن اسهال میگیرن تا یبوست

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اره عزیزم دندونشه بعضی وقتا شما متوجه نمیشی از داخل لثه داره دندون رشد میکنه الکی دکتر نبرمش، من دفع ...

راست میگین؟ اتفاقا بردم دکتر واسش ازمایش ادرار نوشته حالا قراره نمونه ادرارشو ببرم ازمایشگاه،اخه فکر نمیکردم از دندونش باشه الان یهو زد به سرم شاید از دندونشه

بله. دندون. 

بعضیا یبوست میشن بعضیا اسهال

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
ولی یبوستش فک نکنم ربطی به دندون داشته باشه بهش آب جوشیده خنک بده چندبار طی روز

یبوستشو خوب میکنه؟ قبلا هروز دسشویی میکرد دو سه بار الان چند روزیه دوروز یه بار میکنه

بله. دندون.  بعضیا یبوست میشن بعضیا اسهال

چه حالب نمیدونستم،ولی صورتش کوچولو شده فکرم خرابه به زور توپول شده بود😭

منم پسرم 7.5 ماهه است. امروز صبح دو تا دندونها پایینش در اومده بودن. چند روز بود به شدت بداخلاق شده بود (در حالت عادی خوشرو و خوش خنده است)، اشتهاش کم شده بود، از دهانش بزاغ زیاد میومد، و همش دستش را می کرد داخل دهانش.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یبوستشو خوب میکنه؟ قبلا هروز دسشویی میکرد دو سه بار الان چند روزیه دوروز یه بار میکنه

من که خودم دوقلوهام ۶ماه وده روزشونه غذاشونو که شروع کردم  روزی یبار هم آب میدادم بهشون ولی یبوست شده بودن بعدش  آب بیشتر دادم و به سوپشون سبزی اضاف کردم یکی دوروزه بهتر شدن 

خدایا مواظب عزیزانم باش