2777
2789
یه چیزی بگم منو نخورید نمیدونم چرا بعضیا تموم زندگیشونو میان مجازی میگن

از بس ساده اند وبدبخت و بی کس.😞

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقای کیشی گفته همه چیتوبایدبنام من کنی چون شایدفرداهمینکاری که باشوهرت کردیوبامنم بکنی این گفته نه نموخوام اونم گفته ب سلامت هری حالا این خانم ناراحته میخواسته امروزبراش بفرسته اقامرتضی میبخشی منو😐که مشاورمنصرفش کرده هی میگفت حالم بده دارم دردمیکشم ارومم کنید انگارمامسکّنیم 😕

دوست عزیز اگرمخالف نظرمنی ودنبال کل کل ودعوایی شعورداشته باش وریپلای نکن باتشکر  
اونجا که گفته بود مدارکو بفرست ایشون چیکار کرده بود

گفته عقب مونده ذهنی نیستم که این کارو بکنم

( در کمال تعجب )

اونم بلاکش کرده

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلام اسطوره جون من شکلات عسلیم دیروز ترورم کردین با تنفگ فرفری .کاربریم ترکید    

سلااااام عشقم اینجاییی.بخدا همش دنبال تو و بقیه ام.ولی دیشب جیگرو پیدا کردم.چطور متوری.خوبت کردم انقدر شلیکت کردم به فنا رفتی.بقیه کجااان😍😍

فرفری معروف به آرپیچی زن.تفنگ به دست.کلا همه کاره ی سایتم.اذیت کنی با همین تفنگم🔫🔫 سوراخ سوراخت میکنم😜😜
 وای داری فیلم تعریف میکنی

خخخ

فیلم بود 

میگفت بگین مرتضی برمیگردههه

کاربریشم سحر بود انگار

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
فکرم له سر موضوعی تاپیکه که بو .کوتم له چوت زانی کوردم .تا وبیرم هاتوه نیوه که م 😊

ی چ اوشی؟

وای   کار تو بود ؟جیگر صبحها تا ظهرا میاد .خوبی عزیزم

مرسی گلکم.آرررره خوبت کردم😜😜.نه دیشب جیگر بودش میخواستم امروز تاپیک بزنم صداتون بزنم وقت نشد.

فرفری معروف به آرپیچی زن.تفنگ به دست.کلا همه کاره ی سایتم.اذیت کنی با همین تفنگم🔫🔫 سوراخ سوراخت میکنم😜😜