شوهرم بیکار شده. سال قبل قرار بود بریم خارج برا ادامه تحصیل. ویزا نتونستیم بگیریم. الانم بیکاره. نمیره سر کار میگه میخوام زبان بخونم برم. توام خواستی بیا نخواستی برات پول میفرستم. خیلی خوبه ها همه چیش. مهربون چشم پاک. خوش قیافه. ففط سودای خارج داره فکر میکنه اونجا ریختن. سر کار هم نمیره. تازه عروسی کردیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمال از اون دسته آدماست که فکر میکنه اونجا پول ریخته این بره پارو کنه فقط😒😏
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
اگه به این اسونی بود نصف ما الان نی نی سایت نبودیم که!داشتیم پی اچ دی میگرفتیم!
نه بابا
نصف کاربرای نی نی سایت هنوز نمیتونن با رنگ رژ همسایشون کنار بیان میگن واسه جلب توجه شوهرم رژ میزنه
اینا تو خارج دووم نمیارن😂😂😂😂😂
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره