2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهال شدی 😃😃😃سریع خالی کن ک امشب شاید نینی بیاد❤

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
واااي از كجا ميدوني؟؟ اميدوارم نكنيد 😔😔 يعني ميشه من ساكمم اماده كردم از ذوق 

واای جونم افرین ب این مامان . چرا نزاشتی خودش به وقتش درد بگیره؟

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
چه ميدونم وزنم خيلي رفته بالا ٢٦تا اضافه كردم از خودم بدم مياد خسته شدم 

ماشالله عزیزم . امیدوارم ک ب سلامتی دردات امشب شروع بشه . مهم نیست وزنت . راحتتتت کم میشه نگران نباش. پیاده روی کن