2777
2789

سلام خانوما!

من موهام تا پایین کمرم هست و موخوره داره و سر موهام خشک شده

بعد رفته بودم ارایشگاه خانومه گف سس مایونز بزن و تخم مرغ با روغن زیتون همشونو قاطی کن بزن ب موهات

واسه رشد و موخوره و خشکی خیلی خوبه

بعد تعریفشو خیلی خوندم تو سایتا

حالا الان زدم رو موهامه ولی با خودم گفتم مواد افزودنی داره خب سس نکنه بد باشه؟کسی تجربشو داره؟

میشه بگید نگرانم؟😢😢😢

عزیزم این یک دفع رو بد ب دلت راه نده و دفع بعد خودت درستش کن بعدم خیلی اسونه مایونز درست گردن تو نت ببینی میگی همیشه خودم درست میکنم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این یک دفع رو بد ب دلت راه نده و دفع بعد خودت درستش کن بعدم خیلی اسونه مایونز درست گردن تو نت ...

مرسی عزیزم

شما خودت درست میکنی تاثیرشو دیدی؟

بعد چ مدت ی بار میزنی؟

برا رشد هم خوبه؟

سس و خیلی شنیدم ک خیلی خوبه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
مرسی عزیزم شما خودت درست میکنی تاثیرشو دیدی؟ بعد چ مدت ی بار میزنی؟ برا رشد هم خوبه؟

عزیزم من موهامو ازینا نمیزنم چون کوتاه کردم تا ذو گردم قبلش موهام تا زیر با سنم بود دوفاز میزدم و سیب زمینی و پیاز رنده میکردم ابشو میگیرفتم با تخم مرغ میزدم هر ماهی 4سانت بلند میشد

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
عزیزم من موهامو ازینا نمیزنم چون کوتاه کردم تا ذو گردم قبلش موهام تا زیر با سنم بود دوفاز میزدم و سی ...

اره استفاده کردم اب پیازو و سیب زمینی رو اما واسه رشده برا موخوره نیس

دوفاز برای موخوره خوبه؟چی استفاده میکردی شما؟اسمشو میگی؟

مایونز برای مو خوبه. نگران نباش. منم زدم قبلا. دردسرش زیاد بود دیگه تکرار نکردم. ولی ضرری نداشت.

وای مرسی از نگرانی در اومدم😍

شما چن وخ استفاده کردی؟برا رشد موهاتونم خوب بود؟

اره استفاده کردم اب پیازو و سیب زمینی رو اما واسه رشده برا موخوره نیس دوفاز برای موخوره خوبه؟چی است ...

دوفاز بعد حموم موهاتو نرم میکنه

ولی تو سرم مو بخر عالیه 

قرص زینک پلاسم بخور دوماهی دو سانتم موهاتو کوتاه کن تا تحریک شن بلند شن