2777
2789
عنوان

باتجربه هایی که خونه هم ساختمونی مادرشوهرشون نشدن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 52 پست
باشوهرم حرف بزنم ببینم چی‌میشه اس‌ام اسی بگم نمیشه نه رودررو باهاش حرف بزنم  خوبه؟

اگه شوهر تو بود 6 تا دخت بودین خدای نکرده این قضیه برای تو بود اون قبول میکرد؟؟؟؟ 

💚💜You and me together, nothing is better

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بانی نی سایت  اینطوری اشنا شدما جانان زدم هم ساختمونی با مادرشوهر بعد بانی‌نی سایت اشنا شدم😂دغدغه بزرگه زندگیه من زندگی بامادرشوهرمه 

انقدم از خودش تعریف میکنه جلو شوهرم همش میگه من عروسو اذیت نمیکنم نمیزارم کارکنه اونوخ بهم میگه وظیفه عروسه به‌مادرشوهر کمک کنه

💖
با‌مادرشوهرم حف نزنم؟

ببین اگ اخلاقش اینطوره ک با حرف زدنت نظرش عوض میشه حرف بزن بگو مستقل خوبه مامان جون راحت میشی خودت ماهم هروز میاییم دیدنت الکی خخخخخ

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

من سه ساله تو ی ساختمونم .طبقه اول مادر شوهرم دو سه چهار جاریام ۵ من ... تا حالا مشکلی پیش نیومده م ...

خوب معلوم بچه نداري  كه اين حرفو ميزني بچه كه بياد عزيز م اون موقع تازه شروع ميشه مشكلاتت هنوز صبر كن ماهم اولش اينجور برديم حالا عزيزم صبر كن راه درازه از من به همه نصيحت هيچ وقت حتي داخل يك كوچه هم نباشيد چه برسه به ساختمان خوب خوبش هم نباش هميشه عزيز تري  وحرمت هاحفظ ميشه  

خدایابابت همه چیز شکر
ببین اگ اخلاقش اینطوره ک با حرف زدنت نظرش عوض میشه حرف بزن بگو مستقل خوبه مامان جون راحت میشی خودت م ...

مرسی بابته راهنمایی کردنت عاجی 😘

عاره اگه ببینه ناراحتم نظرش عوض‌میشه

💖
تا بیام خوشبخ شمو ویه زندگی راحت داشته باشم پیرمیشم 

این چه حرفیه میزنی سنی نداری که 

دیشب به شوهرم گفتم میخوام لباس بخرم 

سکوت رضایت کرد 

الان میخوام برم میگه نزو لباس داری 

این لباس عید برا من معضلی شد ای خدااااااا    

مرسی بابته راهنمایی کردنت عاجی 😘  عاره اگه ببینه ناراحتم نظرش عوض‌میشه

خواهش گلم 

انشالله  مشکلت حل میشه 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

😭😭😭ای بابا چرا اخه  منکه از اوله عقد از بس حرس خوردم لاغر مردنی شدم

من چمیدونم 

میگه پول ندارم 

من به شوهرم گفتم من مردم یادت باشه چقد خون به جیگرم کردی