بانوی_دهه_شصتی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1667 عنوان خانمایی که اجاق گاز آلتون دارید .. 13248 بازدید | 23 پست لطفا بگید راضی هستید؟بخصوص از فرش؟ این تایمش کجاس اصلا🤔 مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘ 1397/11/30 | 13:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_دهه_شصتی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1667 مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘
بانوی_دهه_شصتی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1667 برای من برای قدیم هست سال 86 خریدم خیلی عالیه عزیزم اینو باید ساعتشو از کجا تنظیم کنم برا تایمش چی؟؟.من امسال خریدن وقتی هم اوردیم دفترچه نداشت .تو نت هم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد ..میخوام از فرش استفاده کنم مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘
ذرت_مکزیکی72 عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4719 برا مامانم التوونه ولی قیافه ش مثل برا شما نیس،ولی درکل راضیه ازش ❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
paytakht عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 4811 منم دارم راضیم ازش ❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
محمدآراد۹۸ عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 8348 گاز منم آلتون ولی با این یکم فرق میکنه فوق العاده راضیم اخرای سال ۹۴ خریدیم
بانوی_دهه_شصتی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1667 گاز منم آلتون ولی با این یکم فرق میکنه فوق العاده راضیم اخرای سال ۹۴ خریدیم اینومن امسال خریدم جلوش روسریمو گرفتم اخه تو اینه عکس خودم میفتاد مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘
بانوی_دهه_شصتی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1667 من دارم اره خوبه خیلی راضیم گاز شمام همینه که من عکسشو فرستادم؟؟ مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘
بانوی_دهه_شصتی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1667 از بغل عکس بگیر کامل بیوفته مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘
سماsama عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 4106 عزیزم اینو باید ساعتشو از کجا تنظیم کنم برا تایمش چی؟؟ . من امسال خریدن وقتی هم اوردیم دفترچه نداش ... عزیزم برای من خیلی قدیمی تر از مال شماست. شرمنده نمیتونم راهنماییتون کنم. زنگ بزنید نمایندگی راهنماییتون میکنن