2777
2789
عنوان

خانمایی که اجاق گاز آلتون دارید ..

13248 بازدید | 23 پست

لطفا بگید راضی هستید؟بخصوص از فرش؟ این تایمش کجاس اصلا🤔

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من برای قدیم هست سال 86 خریدم خیلی عالیه 

عزیزم اینو باید ساعتشو از کجا تنظیم کنم برا تایمش چی؟؟

.

من امسال خریدن وقتی هم اوردیم دفترچه نداشت .تو نت هم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد ..میخوام از فرش استفاده کنم 

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

برا مامانم التوونه ولی قیافه ش مثل برا شما نیس،ولی درکل راضیه ازش

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

منم دارم راضیم ازش

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
گاز منم آلتون ولی با این یکم فرق میکنه فوق العاده راضیم اخرای سال ۹۴ خریدیم 

اینومن امسال خریدم جلوش روسریمو گرفتم اخه تو اینه عکس خودم میفتاد

من دارم اره خوبه خیلی راضیم

گاز شمام همینه که من عکسشو فرستادم؟؟

از بغل عکس بگیر کامل بیوفته 

عزیزم اینو باید ساعتشو از کجا تنظیم کنم برا تایمش چی؟؟ . من امسال خریدن وقتی هم اوردیم دفترچه نداش ...

عزیزم برای من خیلی قدیمی تر از مال شماست. شرمنده نمیتونم راهنماییتون کنم. زنگ بزنید نمایندگی راهنماییتون میکنن