2777
2789

پسر من هفت ماهشه دو تا دندون دراورده غلت میزنه برمیگرده سینه خیز به سمت عقب میره ولی هنوز چهاردست و پا نمیره وقتی هم نشسته میره سمت جلو

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینه خیز میره.غلت میزنه.

نه دندون در نیاورده..۴ دست و پا زوده حالا..از اول سعی کردن زود نشینه..الان کم کم دارم عادتش میدم بشینه دیکه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من پسرم‌ هشت ماهس،ولی هفت ماهگی سه تا دندون‌دراورد،عقب عقبی میرفت.همه چی روهم میخوره

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

ای جونم  دختر من 2 تا دندون نیش زده و چهار دست و پا میره و خودشو از میز میگیره وامیسته در حد چ ...

واقعا‌؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اره عزیزم  فقط تیر بدنیا اومده میشه 7 ماه دیگه درسته!؟

خیلی خوبه بله با دختر منه💙ماشالله💙

ممنون غذا چیا میدی ب دخترت؟

سوپ داخلش..برنج.سیب زمینی.کدو سبز.کدو حلوایی.هویج.زردک.جو پرک.ماکارونی.جعفری .گشنیز.لوبیا سبز.شلغم.گوشت.مرغ.عدس هم فردا اضافه میکنم

فرنی

بیسکوییت مادر

سرلاک گندم خرما

تخم مرغ

سلام پسر منم تیر به دنیا اومده 7 ماهو نیمست برمیگرده سینه خیز رو به عقب میره دو سه روزه تازه اجازه دادم بشینه اما هنوز درست تعادل نداره غذا هم هریره بادم وسوپ خیلی نرم میکس شده بهش میدم دو وعده در روز