2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد 😭😭😭

345 بازدید | 23 پست

دیشب با شوهرم بحثمون شد من هرررچی از دهنم دراومد بهش گفتم اون ساکت موند هیچی نگفت

خیلی بد حرف زدم تازه بهش گفتم دیگه هم حق نداری بهم اسمس بدی و زنگ بزنی

صبح که رفت سرکار ازم خداحافظی نکرد تا الان زنگم نزده😭

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو منت کشی پس😞

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ای وای تو هم مثه منی ک عصبانی میشی هیچی فکر نمیکنی

بنظرم زنگ بزن یا وایسا اومد خونه از دلش دربیار من در این مواقع با دست پس میزنم با پا پیش میکشم 

سعی کن زیادم توجه نکنی پررو بشه

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

من عین شمام عصبی بشم رگباری بهش فحش میدم دس خودم نیس نمیتونم خونسردباشم اون برعکس منه دیروزبرای اولین باربهم گفت مردبودنموزیرسوال نبرخیلی ناراحت شدم امازوداشتی کردمردافراموش کارن عزیزم انشالله یادش میره

راهنماییت کنم؟

مرد رو خراب کردن خیلی بده

ولی یه راهکار داره

ظهر زنگ بزن بهش بگو با لهن ترسرولی بد نه

بگو بیا خونه سریییع

وقتی رفت براش شیک کن غذای خوب درست کن. دستشو ببوس بگو عذر خواهم که هم خوب بشه و هم یاد بگیره

چشم ابی 😜