2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداره

نه چه دردي ؟؟!!!خيلي راحت ميزاري هر وقتم بخواي در مياري ماه بعد حامله ايي

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
چطو ک بعضیا میگن حامله شدن

حقیقت نداره 

البته باید دو هفته از پریودی گذشته باشه و بری امپول رو بزنی 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
باهاش جلوگیری طبیعی هم داشته باشی عالیه

نه نیازی نیست 

فقط واسه محکم کاری دوهفته اول رو میتونی ک ...م استفاده کنی

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
من که سه ساله با همین روش میرم جلو

منم سه سال جلوگيري كردم بعد متوجه شدم اصلان حامله نميشم 😂😂😂😂

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

فقط و فقط کان دوم.قرص و آمپول هورمونی هستن  و عوارض دارن،طبیعی که ریسکش خیلی بالاست.ای یو دی هم  احتمال بارداری ناخواسته داره و یکی مثل من از گذاشتنش میترسم و کلا به بعضیام نمیسازه

الان ک میگن خونریزی میگیری و زخم دهانه رحم

بببين ميخواي به حرف اقدس خانم و همسايه دختر عموم و صغري خانم بري كار انجام بدي يا با علم و دانش ؟؟؟تا از متخصص اينكار چيزي نشنيدي تصميم نگير 

فقط و فقط کان دوم.قرص و آمپول هورمونی هستن  و عوارض دارن،طبیعی که ریسکش خیلی بالاست.ای یو دی هم ...

كان دوم احتمال بارداري نداره؟؟؟