ساحل_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 3249 عنوان تکون های جنین 111 بازدید | 6 پست ۳۳ هفته و ۱ روزمهتکوناش دردناک شدههمش حس میکنم عذر میخوام دسشویی دارم.مثانه و واژنم انگار با هر تکون بچه میسوزه و تیر میکشهفکر کنم بچه چرخیده سرش اومده پایین نه ؟امشب دور نافم به رگبار بسته شده بود السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین .... 1397/11/30 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_بارانا عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1516 شاید پاهاش پایین باشه که تکوناش دردناکه و میزنه به مثانه
مامی_بارانا عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1516 من خودم که انقدر میرفتم دستشویی شوهرم میگفت باید تخت رو ببریم توحیاط
ساحل_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 3249 طبیعیه عزیزم منم همین جووریم تند تند باید برم سرویس دسشویی رفتن مشکلی ندارم فقط این تیر کشیدنش بده . تکون میخوره من پایین تنه ام میسوزه السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
ساحل_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 3249 شاید پاهاش پایین باشه که تکوناش دردناکه و میزنه به مثانه نمیدونم ببشتر وقتا انگار پهلوی چپ و راستم همزمان تکون میخورن.ولی الان دو روزه مثانه و واژنم تیرررر میکشه میسوزه. کلا ضرباتش دردناک شده السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
ساحل_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 3249 من خودم که انقدر میرفتم دستشویی شوهرم میگفت باید تخت رو ببریم توحیاط اره شب و نصف شب هی ادم باید یوااااشکی بره شوهر بیوار نشه السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....