2777
2789
عنوان

توروخدا بگین چیکار کنم خواستگاری

247 بازدید | 26 پست

سلام شب بخیر بچه ها من با ی نفر آشنا شدم قرار بعد عید بیان رسمیش کنه پسر خیلی خوبیه از نظر کارو درآمد حقوق خوبی دار نسبت به جوانایی امروزی، اخلاقامون بهم میخور فقط مشکل اینه لهجه کردی دار از نظر قیافه اونی که من‌میخواستم نیست به نظرتون چیکار کنم 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
خواستگاری
5
83%
دوستی
1
16%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید یکم به دلت بشینه اگه حتی با حرفاش ته دلت یه ذره هم خوشت نیومد الکی ازدواج نکن که بگی شاید دیگه اینطور موقعیت پیش نیاد یا از روی ترحم باهاش ازدواج کنی تو زندگیت به مشکل میخوریو اعتماد به نفستو از دست میدی.

باخودت روراست باش ببین به دلت میشینه دوست داری باهاش بیرون بری؟

میتونی یه عمر همسر خوبی براش باشی و همینطور ایشون بعد جواب بده..

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
قیافه مهمه.پولم مهمه خب

دقیقا گیر کردم موقعیتش خوبه قیافشم جوری نیست بگم خیلی زشت و نمیشه تحمل کرد نه شاید من پر توقع شدم هرکی دید گفته خودم خوشگل بخاطر همون پسندش نمیکنم نمیدونم چیکار کنم 

باید یکم به دلت بشینه اگه حتی با حرفاش ته دلت یه ذره هم خوشت نیومد الکی ازدواج نکن که بگی شاید دیگه ...

اره بابا بیچاره جوری نیست که خوشم نیاد بیرون ببرمش یکم چشاش بیرونه واگرنه بقیه اجزای صورتش خوبه 😬ببین من براش چه نظری دادم لهم میکنه

اونی که میخای مگه برات بسازن وگرنه این خوبه که فکر نکن نفر بعدی که بیاد بهتره هرکسی یه ایرادی دار ...

دقیقا مامانمم همینو میگه، میگه هم خوشگل میخوای هم خوش اخلاق هم وضع مالیش خوب باشه که نمیشه لهجه اشو چیکار کنم این ته لهجه اش منو کشته

مگه قیافه ش چطوره

خوبه فقط یکم چشاش بیرون من یکم مغرور شدم به خودم واگرنه خوبه بیچاره لهجه اشو چیکارکنم شیرین حرف میزنه ولی دوست داشتم نداشته باشه  

اره بابا بیچاره جوری نیست که خوشم نیاد بیرون ببرمش یکم چشاش بیرونه واگرنه بقیه اجزای صورتش خوبه 😬بب ...

خب پس خوبه که...

فردا همین پسر انقدر منت سرت بذاره که از تو سرتره یادت بره برای قیافش تاپیک زدی!!!!

کلا مردا تو توهم زندگی میکنن.

فقط می مونه اخلاق که خیلی مهمه حتما با شناخت ازدواج کن با رسماشون آشنا شو طرز راه رفتن و حرف زدن خیلی مهمه و اینکه طرز تفکرش نسبت به زن آیندش

اگه اخلاقش خوب باشه و باهت مهربون باشه قیافش برات جذاب میشه لهجه هم که به نظر من چیز مهمی نیست

اخلاقش خیلی خوبه میزارتم رو چشاشش هرچی من بگم‌ همونه نمیدونم الان اینجوری چون خرش رو پولم گیر کرد یا نه  

اخلاقش خیلی خوبه میزارتم رو چشاشش هرچی من بگم‌ همونه نمیدونم الان اینجوری چون خرش رو پولم گیر کرد یا ...

آره مردا برای بدست آواردن زن ایده آلشون خیلی کارا میکنن اما بعد ازدواج متاسفانه براشون عادی میشه.