2777
2789
عنوان

قهر کردن

709 بازدید | 70 پست

شوهرم ۳۰ سالشه

ولی بهش بگی بالای چشمت ابرو قهر میکنه

خیلی زشته

از جمعه تا حالا قهر گرده توخونه شام نمی ‌خوره

برعکس من هیچ وقت یادم‌نمیاد با کسی قهر کرده باشم حالم از قهر‌‌کردن بهم‌میخوره باهرکی شوهر مادر

یادم نمیاد با کسی قهر کرده باشم 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

شوهرمن درجاقهرمیکرد مهریمواجراگذاشتم دادخواست طلاق دادم الان هرچی بهش میگم ازقهرخبری نیست😐من اعصاب ندارم😞😞😕😕

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن درجاقهرمیکرد مهریمواجراگذاشتم دادخواست طلاق دادم الان هرچی بهش میگم ازقهرخبری نیست😐من اعصاب ...

یاخدا😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

شما کار خوبی میکنی قهر نمیکنی شوهرتم خدا به راه راست هدایت کنه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
وااای شوهر من اینجوری بود اه اه 

چی کار میکردیم شما

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
شوهرمن درجاقهرمیکرد مهریمواجراگذاشتم دادخواست طلاق دادم الان هرچی بهش میگم ازقهرخبری نیست😐من اعصاب ...

انگار داستان زندگی منو گفتی 

منم مهریمو گذاشتم اجرا آدم شد

الان اصلا قهر نمیکنه

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
انگار داستان زندگی منو گفتی  منم مهریمو گذاشتم اجرا آدم شد الان اصلا قهر نمیکنه

😁😁😁😁😁😁آفرین...پدرمو درآورده بود باقهراش😕😕😕😕😕

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
چی کار میکردیم شما

خیلی شیک و مجلسی مهریمو گذاشتم اجرا گفتم طلاق😍😍

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
تو برای خودت شاد باش محلش نده نیاز به لوس بازی و منت کشی داره

راستش منم همینم

غذا می پزممیارم 

الان میوه رفتم خریدم پوست کندم گذاشتم جلوش 

شیری که من خریدم نخورده رفته شیر خریده داره میخورم اعصابم خورد شد اومدم تاپیک زدم

تو ک دوسداشتی زودتر عروسیت بشه😕

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤