2777
2789
عنوان

نتیجه کاذب آزمایش ذخیره تخمدانAmh

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 32 پست
چند وقته منتظری.حتما این آزمایش رو انجام بده

چهار ماهه اقدامم

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شیرازم ،،،ویتامین D هم چک کردی؟

حالا ویتامین D مصرف کن ببین خوب میشی...بنظرم ربط داره چون منم ویتامین Dم کم بود ذخیره تخمدانم هم پایینه نسبت به سنم

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
حالا ویتامین D مصرف کن ببین خوب میشی...بنظرم ربط داره چون منم ویتامین Dم کم بود ذخیره تخمدانم هم پای ...

برا من amh زده 78/

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
حالا ویتامین D مصرف کن ببین خوب میشی...بنظرم ربط داره چون منم ویتامین Dم کم بود ذخیره تخمدانم هم پای ...

فک نکنم ربط داشته باشه

ذخیره منم ۸ دهمه😔

انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
فک نکنم ربط داشته باشه ذخیره منم ۸ دهمه😔

شما هم منتظر نی نی هستی؟؟؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
گفتی چن سالته؟

26 سالمه

آزمایشتو به دکتر نشون ندادی؟

اره نشون دادم دکتر گفت ماه اینده دوباره ازمایشتو تکرار کن 

اره نشون دادم دکتر گفت ماه اینده دوباره ازمایشتو تکرار کن 

خب حالا از این ماه یکم رژیم بگیر و باشگاه برو ببین چی میشه

خب حالا از این ماه یکم رژیم بگیر و باشگاه برو ببین چی میشه

عزیزم من اصلا اضافه وزن ندارم یعنی لاغرم ،،ولی اره ورزش برا خونرسانی و اکسیژنرسانی ب تخمدان و فعال شدنش خوبه

عزیزم من اصلا اضافه وزن ندارم یعنی لاغرم ،،ولی اره ورزش برا خونرسانی و اکسیژنرسانی ب تخمدان و فعال ش ...

انشالله که این ماه باردار میشی