2777
2789

۱۳۳ بار صلوات بر عموی مهربانی ها حضرت عباس علیه السلام 

۱۳۵ بار صلوات بر مادر عزیز حضرت عباس علیه السلام 

دوستان حضرت عباس علیه السلام باب الحواعج هستن مطمئنا دست خالی برنمیگردنون ..بسم الله 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی دست خالی برنمیگردونن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
صلواتاش چجوریه؟

۱۳۳بار برای حضرت عباس علیه السلام 

۱۳۵بار برای خانم ام البنین 

این اعداد ابجد اسماشون هست

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
مطمئنی دست خالی برنمیگردونن

عزیزم ایشون باب الحواعج هستن لایق باشیم مطمئنا حاجت روا میشیم 

ممنونننمممممم بسسیییااااااررررررر

حاجت روا بشی 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عزیزم ایشون باب الحواعج هستن لایق باشیم مطمئنا حاجت روا میشیم 

آهان ممنون

پس لایق نیستم

واقعا برام سوال بود چرا جوابی نمیگیرم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اها .ممنونم.فک کردم صلوات مخصوص دارن .خاهش میکنم برام دعا کنید فردا روز مهمیه برام

حاجت روا بشی به حق باب الحواعج حضرت عباس علیه السلام 

آهان ممنون پس لایق نیستم واقعا برام سوال بود چرا جوابی نمیگیرم

نه عزیزم من قصد جسارت نداشتم اینم در نظر داشته باشید شاید به صلاحتون نیست و خدا جای دیگه بهترشو بهتون میده انشاالله 

خانما میشه واسه منم دعا کنین ممنونم

حتما خواهری انشالله همه حاجت روا بشن امین

آهان ممنون پس لایق نیستم واقعا برام سوال بود چرا جوابی نمیگیرم

امضاتو خوندم

ان شالله خدا بهت فرزند صالح بده

من ۵ تا لباس سقا نذر مجلس حضرت علی اصغر کردم به اونایی که بچه ندارن بدم

خود اقا بهم نی نی داد 

متوسل شو بی جواب نمیمونی

رگ خواب خدا شکرگزاریه یادت نره 🥰😍