2777
2789

نی‌نی‌مون ۶ماهشه

از کـِـی میتونم بهش بیسکوییت‌مادر بدم

فرنی با شیرگاو چـی؟

سرلاکای متنوع و خوشمزه‌چی؟

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

نه

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر گاو؟؟؟

یا شیرخودت یا شیرخشک

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بیسکویت رفلاکس میاره بخاطر مواد افزودنی ... فرنی  و سرلاک بهتره

فرنی با شیر و سرلاک از کی میتونم؟

اخه بهداشت گف اب بریز تو فرنی

خدایی ظلمه اه‌اه انقد بدمزه‌س

من از ۷ ماهگی بیسکوییت مادر تو آب حل کردم دادم، البته آبکی نه، نرم کردم، واسه فرنی هم از ۴ ماهگی داد ...

تو فرنی شیر پاستوریزه زدی؟

فرنی با شیر و سرلاک از کی میتونم؟ اخه بهداشت گف اب بریز تو فرنی خدایی ظلمه اه‌اه انقد بدمزه‌س

اگه شیر خودتو میخوره، فرنی رو با آب جوشیده سرد شده درست کن، بعد ازینکه درست شد با شیر خودت قاطی کن

منم میخوام شروع کنم.فرنی باشیر خودم درست کنم دکتر میگه بهتره

ادم چندشش میشه

من ک هرچی شیردوش زدم جمع نشد بس‌که صبح تاشب شیر میخوره

فرنی با شیر و سرلاک از کی میتونم؟ اخه بهداشت گف اب بریز تو فرنی خدایی ظلمه اه‌اه انقد بدمزه‌س

بچه منم شش ماهس با اب فرنی درست میکنم شیر و لبنیات باعث رفلاکس میشه سعی کن با شیر خودت فرنی درست کنی ... ظلم نیست توش یه دونه بادوم بریز جبران شیر گاو میشه ... 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …