2777
2789
عنوان

موهای زاید صورت دخترم

545 بازدید | 10 پست

بچه ها دخترم دو سالشه موی زیادی تو صورتش هست راهی برای از بین بردنش هست ؟؟؟روغن مورچه درسته میگن ؟

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغت تخم مورچه برای زیر بغلشو و شرمگاهیش بزن میگن عالیه البته باید خیلی کوچیک باشه بچت.ولی برای صورت ...

برا صورتش چه کنم

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
گناه داره اذیتش نکن.بعضیا ژنتیکی پر مو هستن

چون سر بارداریم قرص و امپول زدم اینطور شده زیاد نیست 

منم دخترم از موقع دنیا لومد رو رون و بازوش مو هست بلنده ولی خرمایی هست الان سه ماهشه نریخته, موهای سرشم کم پشته  هرچی مو بوده رفته تو بدنش

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
برا صورتش چه کنم

اونا به مرور زمانم بور میشه عزیزم.کاریش نگیر پسر منم وقتی بدنیا اومد فاصله بین موهاشو ابروهاش همش مو بود یعنی نمیشد تشخیص داد تا کجا موهای سرشه تا کجا پیشونیشه کجا ابروهاشه😅ولی بعد ۶ماه همش ریخت.صورتشم بور و کم مو تر شد

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕