2777
2789

سلام دوست جونا

من میخوام رژیم بگیرم اسمش کتوژنیکه خیلییییی تاثیر گذاره 

توش از چربی و پروتئین استفاده میشه

و شما نباید اصلا کربوهیدرات استفاده کنید 

میوه حبوبات و شکر و قند و نون و برنج و شیرینیجات ممنوعه

یک هرمی غذایی خاص خودش رو هم داره 

لبنیات و اجیل هم میشه ب اندازه خیلی کم استفاده کرد اما گاهی اوقات موجب میشه نتونی وزن کم کنی

من میخوام تا عید کلا از پایبن هرم استفاده کنم ک شامل پروتیین و روغن های طبیعی هست

بعد ده روز سبزبجات مجازمم میخورم 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

امروز صبح وزن کردم ۷۱.۷ بودم 

میخوام تا عید ۶۵ بشم 

هرروز گزارشمو مینویسم 

تا عید 

خیلی ل تشویقتون نیاز دارم 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز صبح وزن کردم ۷۱.۷ بودم  میخوام تا عید ۶۵ بشم  هرروز گزارشمو مینویسم  تا عید& ...

عزیزم بنظر رژیم مخربی هست

برنج سرشار از ویتامین ب هست

میوه هم نخوری خب یبوست میگیری

یه رژیم منطقی بگیر

منم بدم نمیاد تا عید 2 کیلو کم کنم اما باشگاه میرم

هفته پیش تو باشگاه وزن کردم 55 بودم میخوام کالری سوزیمو زیاد کنم 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم اگر میوه ‌و سبزی نخوری چی میخوای بخوری پس!

فعلا تا عید از قرص ویتامین و زینگ پلاس استفاده میکنم 

مجبورم افسردگی شدید گرفتم ب خاطر چاقیم 

این رژیم خیلی خوب باعث میشه کم کنی 

و یکی دیگه از مزیت هایی ک داره اینه ک بعد سه روز اصلا احساس گشنگی نمیکنی و زجر نمیکشی

سلام امروز سومین روز از روز رژیمم هست با اینکه دیروز تاپیکو زدم 

طبق معمول امروز رژیمم موفق بود تا الان و انشالا هم موفق خواهد بود تا اخر

ورزش هامم نیم ساعت پیاده روی و ده دقیقه رقص هست 

امروز از گوگل پلی دوتا چالش سی روزه دانلود کردم

یکی برای کاهش سایز شکم و تقویت عضلات شکم 

یکی هم برای فرم دادن ب باس ن 😍😍😍😍

بعد اینکه از پیاده روی میرسم ب خونه 

چالش هامو انجام میدم زود چون بدنم گرم شده بعد پیاده روی 

راستی امروز اولین روز چالش هام بود کسی میخواد با من همراه باشه تا سی روز ؟؟؟

بگم اونم دانلود کنه باهم تا عید کاهش سایز داشته باشیم

این رژیم خیلی خیلی خطرناکه

سوخت اصلی بدن قند و گلوکزه

توی شرایطی که شما همه ی کربوهیدراتا رو کنار بذاری بدن چربی و پروتئین رو تبدیل به قند میکنه و میسوزونه و کتون بادی توی بدن زیاد میشه

نتایج وحشتناکی داره حتی رفتن به کما چون مستقیم روی مغز اثر میذاره

کم کردن وزن به چه قیمتی آخه؟

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
این رژیم خیلی خیلی خطرناکه سوخت اصلی بدن قند و گلوکزه توی شرایطی که شما همه ی کربوهیدراتا رو کنار ...

نمیدونم من زیاد نمیگیرم نهایتش گفتم تا اخر عید میگیرم

راستش من اصلا هیچ جوره کم نمیکنم 

فکر کنم کم کاری تیرویید دارم

و ضمنا اینکه توی چند روز اول کاهش وزن میده ولی چون کالری خیلی پایین استفاده میکنی بدن به صورت جبرانی متابولیسم رو پایین میاره و استپ وزن اتفاق میفته

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
این رژیم خیلی خیلی خطرناکه سوخت اصلی بدن قند و گلوکزه توی شرایطی که شما همه ی کربوهیدراتا رو کنار ...

وقتی وارد کتوزیس بشه از چربی ها استفاده میگنه خطرناک نیست کسایی ک ورزش هوازی انجام میدن بیشتر از نیم ساعت هم بدنشون دیگه گلوکز نمیسوزونه چربی میسوزونه

نمیدونم من زیاد نمیگیرم نهایتش گفتم تا اخر عید میگیرم راستش من اصلا هیچ جوره کم نمیکنم  فکر ک ...

تا آخر عید میدونی میشه چند روز؟

بعدشم عزیزم کم کاری تیرویید درمان داره نه اینکه برداری بیشتر به خودت آسیب بزنی با این رژیما

و ضمنا اینکه توی چند روز اول کاهش وزن میده ولی چون کالری خیلی پایین استفاده میکنی بدن به صورت جبرانی ...

ن باور کن وقتی من کالری شماری میکردم اصلا تاثیری نداشت

دکترها هم گفتن ب مدت س عفته برای کسی ک استپ وزن دارع مشکلی نیست بیشتر از سه هفته خطرناکه

بعدشم من خیلیارو‌میشناسم چندین ماهه اینطوری زندگی میکنن