2777
2789
عنوان

بارداري بعد از سقط

214 بازدید | 20 پست

دوستان من تخمدان راستمم شديدا درد ميكنه ي هفته اي ميشه  راه ميرم درد ميكنه بارداري قبليم مول شد ي سال نبايد باردار شم الان هفت ماه گذشته اينا ميتونه علائم بارداري باشه ؟!

☘️🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت گفته والا دوست من سقط کرد بعد یه ماه دوباره حانله شد بچش هم سالمه هم قشنگ ۱۴ سالشم هست 

اخه تو مول بهتره نشي چون من سه ماهه بتام اومده پايين واسه همين

☘️🍀

مول با پوچ فرق داره ها میشه دقیق بگی شرایطت چجوری بود؟

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
مول با پوچ فرق داره ها میشه دقیق بگی شرایطت چجوری بود؟

اره پوچ سقط عاديه ولي من مول بود به جاي جفت ويزيكول هاي كوچيك كوچيك انگور شكل تو رحمم رشد ميكنه و رحم بزرگتر از حد معموله و بتا خيلي بالاست و تهوع شديد داشتم بعضا مول مهاجم ميشه به ريه هم ميزنه كه بايد شيمي درماني شه فرد ولي برا من با دو بار كورتاژ  تموم شد سه ماه بود بتام منفي بود نبايد باردار ميشدم الان ولي حس ميكنم باردارم ميترسم بازم مول شه ☹️

☘️🍀

عجله نکن  منم خارج رحم داشتم گفت حداقل شش ماه صبر کن   تازه من لولم برداشتن  

شما هم عجله نکن  

منم تا یکم پریودم عقب و جلو میشد  دق میکردم  که وای نکنه حامله شدم  

درکت میکنم   

دکتر بهتر شرایط  بیمارشو تشخیص میده

خدایا شکرت. 
اره پوچ سقط عاديه ولي من مول بود به جاي جفت ويزيكول هاي كوچيك كوچيك انگور شكل تو رحمم رشد ميكنه و رح ...

من تو بیمارستان که بودم  تخت کناری مولش زده بود به اندام های بالا   عمل بازش کردن  کلی چیز در اوردن 

خدایا شکرت. 

منم مول داشتم

ولي از وقتي آزمايش دادم همش منفي بود خدا روشكر

بنظرتون ٦ ماه كافيه بعد باردار بشم

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍