2777
2789
عنوان

خرید جهاز

213 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

برا دخترم جهازمیخرم

یه مقدار پس انداز داشتم البته با این حجم گرونی😞ارزشش کم شد

میخوام دوستان راهنمایی کنن یه جهیزیه مناسب وشیک بخرم

منظورم هماهنگ و ست باشه

چقد بودجه داری؟یعنی هیچی نخریدی کلا؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

عزیزم برو برداباد شهریار. فروشگاه قره باغی معروفه اونجا ببین مثلا تو یه چیز یه تومنی. سیصد فرق داره با جاهای دیگه 

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای خودم خیلی توی وسایل اشپزخونه مانور ندادم مثلا کلی ظرف بدرد نخور نگرفتم چون اشپزخونه انقدر تنوع دارا که تموم شدنی نیست مثلا مربا خوری چیزای اضافی .

تمام تمرکزم روی وسایل چوب بود چون هم به چشم میاد هم زیاد میکنه حجمو .

برای ویترین هم یه سرویس ۶ نفره سرامیک پذیرایی گرفتم که بعدا بشه استفاده کرد .

اخ عزیزم انشالله که اوضاع خوب بشه ولی یه سری وسایل آشپزخونه مثل بخارپز هواپز اضافیه قرار نیست همه قهوه ساز توستر سولاردام بخار شور ساید داشته باشن درضمن میتونه فرگاز داشته باشه ولی مایکروویو نباشه بخدا سخته تو این شرایط باید دوطرف توقعاتو بیارن پایین 

دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد

خرده ريزه نخر اول بزرگها رو بخر كه تو چشمه بعد برو داخل كابينتيها رو بخر رختخواب الكي زياد نده ظرف ظروف هم همينطور يهو نرو ست كامل پلاستيكي رو بخر كه فردا هم جا نداشته باشه 

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

درضمن یه دست مبل شبک خیلی توچشمه خیلی خرده ریزا دیده نمیشه

دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد

آبمیوه گیری.مخلوط کن.آسیاب.گوشت چرخ کن.جاروبرقی.هم زن. چای ساز.اتو.سرویس ابزار.سرویس قاشق و چنگال.سرویس چاقو.سرویس چینی.سرویس پلاستیکی .سرویس قابلمه تفلون. سیرینی خوری .میوه خوری.شکلات خوری .بستنی خوری.سرویس ملاقه وکفگیر.سرویس آبکش.سرویس سینی.لیوان شربت خوری چای خوری قهوه خوری و پارچ.سرویس جا ادویه.سرویس پارچه ای آشپزخانه.قالی.پتو.بالش.

خرده ريزه نخر اول بزرگها رو بخر كه تو چشمه بعد برو داخل كابينتيها رو بخر رختخواب الكي زياد نده ظرف ظ ...

برقیا سفید گرفتم

میگه سرویس پلاستیک کرم قهوه ای باشه

بقیه ظروف چجوری بگیرم که اشپزخونه قشنگ بشه

آبمیوه گیری.مخلوط کن.آسیاب.گوشت چرخ کن.جاروبرقی.هم زن. چای ساز.اتو.سرویس ابزار.سرویس قاشق و چنگال.سر ...

ماکروفر.سرویس سینی.جا لیوانی.جاقاشق چنگالی.سرویس سفره .گاز پلوپز تکی.پیک نیک.سیخ کبابی.سبزی خوردکن.سطل زباله.جارو دستی.گوشت کوب.انبر سالاد.قیچی آشپزخانه......بازم یادم اومد میگم بهتون

اخ عزیزم انشالله که اوضاع خوب بشه ولی یه سری وسایل آشپزخونه مثل بخارپز هواپز اضافیه قرار نیست همه قه ...

گاز رومیزی میخرم

سولاردوم که قیمتش خیلی بالا رفت

میگه فرتوکار میخوام

اضافی هیچی نخریدم

چرخ گوشت 

غذا ساز 

ابمیوه گیری

زودپز 

چای ساز 

قهوه ساز

همین چند تکه

گاز رومیزی میخرم سولاردوم که قیمتش خیلی بالا رفت میگه فرتوکار میخوام اضافی هیچی نخریدم چرخ گو ...

همیناهم عالیه دست گلتم دردنکنه بازم میگم یه سری چیزا میره تو کابینت ولی یه سریا که تو چشمن رو مارک بهتر بخرین ولی همیشه میگن کم بخرو خوب بخر تاکی ماها باید به حرف دیگران زندگی کنیم بخدا پدرمادرا تو فشارن

برقیا سفید گرفتم میگه سرویس پلاستیک کرم قهوه ای باشه بقیه ظروف چجوری بگیرم که اشپزخونه قشنگ بشه

خوب كردي برقيها رو سفيد برداشتي استيل ديگه خيلي قديمي شده پلاستيك هم كرم قهوه اي قشنگه يه سرويس چيني  دوازده يا نهايت هجده نفره رسمي بگير  واسه مهمونيهاي رسمي اش يه سرويس هجده نفره اسپرت هم بگير واسه دم دستش و مهموني هاي معموليترش

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده