2777
2789
عنوان

کاربریم ترکید چرااااا؟؟/؟/

106 بازدید | 15 پست

من باز اومدم 😍😍

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉

کی بودی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش اومدی حتما یکجایی که نباید نظر میدادی رفته بودی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
منم يبار تركيبدم سر يه جمله😂

دقیقا سر یه جمله دیشب ترکیدم 😑

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
خوش اومدی حتما یکجایی که نباید نظر میدادی رفته بودی

فکر کنم طرف راجع به گرونی تاپیک زد نظر دادم اتفاقا یکی از بچه ها همون موقع گفت الان میترکوننت 😂

چی گفتی مگه

دیشب تاپیک گرونی پراید نظر دادم هم تاپیک ترکید هم بعدش کاربری من 😬

فکر کنم طرف راجع به گرونی تاپیک زد نظر دادم اتفاقا یکی از بچه ها همون موقع گفت الان میترکوننت 😂

منم ترکیدم بعدیه هفته وصل کرد بگو وصلت میکنن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
کی بودی

اسمم همین lila بود فقط یه طور دیگه نوشته بودمش 😁

همون خودش نی نی یاربوده درقالبِ کاربر😈حس وحالت وقتی فهمیدی منهدم شدی روتوضیح بده(2نمره)  

منم ترکیدم بعدیه هفته وصل کرد بگو وصلت میکنن

یعنی چی؟؟ کاربری قبلیم و وصل میکنن ؟؟ نه بابا بازم اومدم دیگه ولش کن اون کاربری بهم وفا نکرد خواهر 😂😂

اععع من بهت گفتم.دیدی راست گفتم؟؟؟؟!!😁

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
همون خودش نی نی یاربوده درقالبِ کاربر😈حس وحالت وقتی فهمیدی منهدم شدی روتوضیح بده(2نمره)   &nbs ...

😂😂😂 والا تا چند ساعت شوک بودم بعد که به وخامت موضوع پی بردم کمی قلب درد گرفتم دکترا میگن سکته خفیف 😂😂

اععع من بهت گفتم.دیدی راست گفتم؟؟؟؟!!😁

ارهههه خودت بودیییی دیدی نابودم کردن 😂😂😂 بابا اخه چیز بدی نبود کهههه