2777
2789

هر روز دعوا و بحث 

“پولاتو چکار میکنی؟”

بچه ها چطور این قضیه رو مدیریت میکنید ؟ 

اموال و دارایی هاتون سه دونگ سه دونگه یا نه؟

یعنی کار کنیم برا دل یکی دیگه ؟!

مگه خودمون آدم نیستیم؟ چرا مردا انقد خودخواهن؟

من که کارمندم کارت حقوقم دست همسرمه یعنی بهم نمیده، واقعا یه زن بی هویت هستم، نه کارت ملی دارم و ن شناسنامه حتی طلاهایی که از خونه بابام آورده رو همسرم ازم گرفت و برده ادارش قایم کرده و حتی سیمکارتمم چند روز پیش انداخت توی فاضلاب،

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا نمیدونه چقدر دارم البته یه سری تمام پس اندازمو واسه خرید خونه دادم که خونه بناممه 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
ی کارت پس انداز داشته باش به شوهرتم نگو هر وقت حقوق میگیری مقداری از حقوقتو بریز توش 

کاملا مخالفم.من کارمندم.خونه سه دنگ سه دنگه.همسرم تمام قسطارو خودش میده.پولامونم جمع میکنم باهم پس انداز میکنیم.آخه مگه میدون جنگه

من که شاغل نیستم ولی خداییش زورم میاد حقوقمو بدم به شوهرم. تو فامیل شوهرم این مدلی رسمه. زنداییش کارت حقوقش دست داییشه ولی مادرشوهرم کارتش دست خودشه. تازه همیشه میگه کم آوردم و کلا پولای پدرشوهرمو کاااامل تموم میکنه

کاملا مخالفم.من کارمندم.خونه سه دنگ سه دنگه.همسرم تمام قسطارو خودش میده.پولامونم جمع میکنم باهم پس ا ...

اگه همسرتون یه میلیارد دارایی که شما هم توش سهیم هستین رو به نام خودش بزنه چی؟ بعد بگه من و تو نداریم؟ 

داری بیرون از خونه میجنگی عین خودش ؟ 

یعنی حس خوب مالکیت و پشتوانه فقط حق اوناس؟!

منم از میدون جنگ بودن زندگی شاکیم اونم سر پول😔

کاملا مخالفم.من کارمندم.خونه سه دنگ سه دنگه.همسرم تمام قسطارو خودش میده.پولامونم جمع میکنم باهم پس ا ...

عزیز میدون جنگ نیست اما زن هم باید ی پشتولنه مالی داشته باشه ، مطمن باش مردها هیچ وقت سرشون کلاه نمیره حتی اگر سه دونگ سه دونگ باشه مخصوصا ، من یکی هیچ وقت به مردها اعتماد ندارم حتی اگر بهترین مرد روی زمین باشه

واااای نه با طرز فکرت موافق نیستم ! ما انقد قسط داریم که منو شوهرم هرچی در میاریم میدیم واسه قسط ولی من واسه خودم حساب جدا وا نکردم چون میبینم که شوهرم با دل و جون داره زحمت میکشه و هرچی در میاره میذاره پای زندگیمون، تو حالت عادی که بازار کارش خوب باشه درآمدش چند برابر درآمد منه ولی وقتایی که بازارش خرابه من خودم وقتی که حقوق گرفتم در حد 300 واسه خودم نگه میدارم باقیشو میریزم به حساب شوهرم ، چون احساس میکنم که غرورش له میشه اگه بخواد خودش بهم بگه که واسم پول بریز، منم هر وقت دستم خالیه اون کارت حسابشو میده به من 

اگه همسرتون یه میلیارد دارایی که شما هم توش سهیم هستین رو به نام خودش بزنه چی؟ بعد بگه من و تو نداری ...

عزیزم وقتی میبینی جنبه نداره پولاتو از مخفی کن. چاره ای نیست دیگه. بعد برو یه ملکی چیزی به نام خودت بخر